VSB näitab tänast mängu nagu ma aru saan.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitustVSB näitab tänast mängu nagu ma aru saan.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSport Baltic jah, kahju, et TV6 ei näe. Täna pole kodus ning Elionis näitab ainult TV6 vist.
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustMinu arust näitab üleeilsest Sport Balticut ka,täpselt ei tea,sest ma ise läbi taevakanalite seda vaatan
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustMinu arust näitab üleeilsest Sport Balticut ka,täpselt ei tea,sest ma ise läbi taevakanalite seda vaatan
Aga ehk 'Pool suudab täna midagi korda saata.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustPeab tellima ning siis saab aasta lõpuni tasuta. Ühe mängu pärast pole mõtet tegema hakata. Eks jägmine kord näeb kodus mõne xtra pealt.
Aga ehk 'Pool suudab täna midagi korda saata.
Kommentaar
-
Algselt postitas salajane33 Vaata postitustNo, kui kiire nett siis palju võimalusi kuidas näha.
Kommentaar
-
sitta sellest viigist. "nummi" oli see, et 90-st minutist 80-el tegeleti mingi jampsiga.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar