FUKJEAH, oot kas Liverpooli hea hooaeg ja reservide sitt hooaeg on pöördvõrdelises seoses? o.O
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Kuradi hea post vello !
Enngoogi peaks muidugi suunama sukeldumise meistritelt õpetust saama, eeskätt elevandiluuranniku esikründajalt endalt, kuidas daivida parajalt piiripealselt, et oleks vähemalt minimaalne kokkupuude olemas, mille juurde käiskid meeletud valugrimassid näos ning oma paariminutiline sessioon maas tõmblemisest. Sedasi on siiski võimalik nii mõnedki ära lollitada.
A noh tuleb andeks anda, sest eks meie armastatuimadki mängijad pole alati kergeltkukkumise võludest suutnud end eemal hoida + viimases mängus lõi ta just mitte kõige kergema palli korralikult väravavõrku.
Igatahes kaks loovat kutti on meil nüüd kuuks ajaks audis: Benayoun ja Riera.
That means even MORE clear chance's for Lucas to "shine".
Muide ja kas ma olen ainus, kellele telepildist tundus, et R.Babel oma viimase ilusa värava löömise järel hoidis vägisi tagasi pisaraid. Kurb mida me selle noormehe enesekindlusega teinud oleme.
Pidage mind imelikuks, aga ma igatsen aegu, kus meil oli pingilt pikk, tehniline ning unikaalsete robottantsu oskustega Peeter eesliinidesse mürgeldama panna. Tema praeguse vormi seisuga ma kahjuks kursis pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMuide ja kas ma olen ainus, kellele telepildist tundus, et R.Babel oma viimase ilusa värava löömise järel hoidis vägisi tagasi pisaraid. Kurb mida me selle noormehe enesekindlusega teinud oleme. .
Kommentaar
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustRafa juba kotte pakkima ei hakka?
Mis arvate, on 'Poolil pärast jõulupühi uus mees mängijate peale sülge pritsimas, või hoiavad praegust hooaja lõpuni?
Samas ega tema üksi kõikide hädade põhjus pole. Gerrard ja Torres katki, Alonso Reali müüdud jne.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar