320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas reed Vaata postitustma ostan gärri nevilli nimega manu särgi omale kui nelja hulka ei tulda!armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustEl Niño tähendab hispaania keeles "the boy" või sa arvasid, et Nando sai oma hüüdnime ilmastikunähtuse järgi?
Kommentaar
-
Algselt postitas reed Vaata postitusträmedad manu hoorad sittuge täis üksteist!
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas reed Vaata postitustno mis seal ikka,see kord ei läinud hästi selles liigas. muus osas on su jutt tegelikult jura. ma ostan gärri nevilli nimega manu särgi omale kui nelja hulka ei tulda!
Kommentaar
-
Uefa europa liigas seis selline:http://www.uefa.com/competitions/uef...ngs/index.html
head madistamist!
ps:võtke välja! (ja müüge mascherano maha, et rafale tala anda.)buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustEesti keeles tähendab niño pigem poisike mitte poiss. Chico on poiss. Parem tolge inglise keelde oleks kid mitte boy.
Torrese hüüdnime ingliseekeelne variant on kõige sagedamini tõesti pigem the kid.
Liverpoolile peab vist kaasa tundma, kuigi samas võidujooks esinelikusse muutub ehk pisut lihtsamaks ning El-Zharid, Voroninid ja Dossenad saavad nüüd UEFA kuubokis mürada.
Kommentaar
-
Steven Gerrard reflected on Liverpool's European heartbreak and declared: 'Now let's go and win the Europa League.'
Tahaks talle vastata Dave Lindholmi laulusõnadega:
Kun mä sanon "rakastan sua"
mä tarkotan sitä kokonaan.
Ku mä sanon "joo, mä rakastan sua"
mä epäilen jo paljoo.
Mutt, kun mä sanon
"joo, joo, mä rakastan sua"
mä oon varma, ett valehtelen. Nii ett
joo, joo, mä rakastan sua,
niinku aallot kuuluu meriin,
tai niinku vuoret on kivee.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar