ei ma ei räägigi reeglitest. lihtsalt minu arvates oleks loogiline kui lööjale ka jääks hiljem midagi ette näidata. tra hokis kirjutatakse omavärav lähima vastasmängija nimele näiteks. mitte et ma just seda pooldaks aga minu arvates need mainitud kollid ei peaks olema omaväravad, kuna esiteks oli lööja teinud piisavalt hea soorituse ja teiseks kaitsja/vv ei olnud teinud idiootsust, mis peaks ta protokolli viima ov autorina. lihtsalt arutlen.. mitte midagi tõestada üritades.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Oligi vaja pühapäeval sellist õnnega pooleks võitu ning taga puhas hoida. Viimane asi läheb Reinale kirja. Ta mängis võidus väga suure osa. Riera ja Benayouni sissetoomine muutis mängu totaalselt. Enne seda jooksid rünnakud kogu aeg kinni igatepidi.
Eeldan, et Rafa paneb nüüd Riera kohe sinna vasakule äärele möllama. Aurelio on pigem vasakkaitse.
Tuleb vaikselt hakata võitude seeriat kokku panema.
Kommentaar
-
Ma arvan, et võit tuleb ära. Fiorentina on juba edasipääsu kindlustanud. Kindlasti tahaksid esimest kohta alagrupis, aga ei usu, et nad nüüd hurraaga võitma lähevad, sest esimest kohta ikka pääris raske saada juba. Liverpooli poistel jällegi pole millegi eest enam võidelda, aga usun, et häbisse jääda Anfieldil küll ei taheta. Ennustan mingi 3:1 võitu Liverpoolile. .)
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustma ei saa küll päris hästi aru, kas sa üritad midagi i:
löök raamidesse + üks kuni kasvõi seitseteist puudet -> värav = lööja nimele
löök raamidest mööda + raamidesse suunav puude -> värav = raamidesse suunaja nimele
nende kahe konkreetse värava juures ei tohiks nagu mitte mingit arusaamatust olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas jalkamees15 Vaata postitustaga miks siis valencia löödud värav CSKA vastu polnud omavärav? seegi löök oleks ju raamist kõvasti mööda läinud.
Tegelt ma ka ei tea. Minu meelest võiks kõik vähegi värava poole läinud kuid rikošeti saanud löögid minna ikkagi lööja arvele ja igasugused ebaõnnestunud tagasisöödud, klaariks löömised jms omaväravaks. Mina annaks mascheranole ta värava, sest see on tal nkn üks väheseid säravaid hetki sel hooajal.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustMa arvan, et võit tuleb ära. Fiorentina on juba edasipääsu kindlustanud. Kindlasti tahaksid esimest kohta alagrupis, aga ei usu, et nad nüüd hurraaga võitma lähevad, sest esimest kohta ikka pääris raske saada juba. Liverpooli poistel jällegi pole millegi eest enam võidelda, aga usun, et häbisse jääda Anfieldil küll ei taheta. Ennustan mingi 3:1 võitu Liverpoolile. .)
edit: Minu arvates Valencia löök oli rohkem omavärava tiitlit väärt, kui Mascherano oma.
Kommentaar
-
Algselt postitas ertz Vaata postitusttra see ov-te teema on üldse debiilseks läinud viimasel ajal.. iga rikoshett pannakse kohe omaväravaks. ma ütleks küll et see oli masche värav - tema ju lõi peale!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustPeaks olema üsna kerge mäng tulemas.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMis ajast uus kodukas on? Paar-kolm päeva tagasi vaatasin, oli veel vana.
---
Ma küll ei usu et Fiorentinaga peaks kerge mäng tulema nähes, kuidas isegi Debreceni vastu oli tõsiseid raskusi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar