Lahedaid fakte kahh-Gerrard tegi oma debüütmängu Pooli särgis 1998 blackburni vastu(tõsi küll,tuli vahetusest alles viimasel minutil),oma 300-da mängu mängis taas Blackburni vastu 2008.a. ja nüüd laupäeval 500-s mäng ja ohh üllatust-taas Blackburni vastu!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
jama mäng oli
Esimene poolaeg oli maailma igavaim. Teisel poolajal oli mõlemal head võimalused, Liverpoolil oli parim, kui N'gog latti lõi värava eest Johnsoni crossi. Aga palla põrkas enne N'gogi jalga. Kahju, et 0:0 jäi. Ma ei saanud Rafast aru, et miks ründajat esimesel poolajal sees polnud. Kuyt EI OLE ründaja. Kui on, siis nähtamatu. El Zhar ning N'gog andsid vahestustest tulles ründes palju juurde. Ikkagi meil pole ühtegi mitte-noort ründajat. Kogemustega venda oleks vaja, kui Torrest pole.
Ja ei saa aru, millal Aquilanit näeb. Rafa oleks võind keskele ka veidi värskust tuua. Keskväljamehed vajusid lõpus ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustScouserite boss ja pyhak olevat oma 500ndat m2ngu pooli s2rgis v2ga v22rikalt t2histanud yhe ilusa daiviga. Kahjuks video materjal puudub...armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustCCCP sümboolika ja lauludarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMinu arust astus see side talle peale aga vahet pole.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar