Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Oleks võind siiski taga puhtana hoida, aga siiski, lõpuks jah hea vahest ka võitu maitsta.
Aquilani proovis jälle käärlööki, seekord jäi värvavaht ette. Torres sai ka õnneks jala valgeks täna.
Armetu värk. Enesekindlus kaob 1:0 eduseisus täielikult. Mul jäi mulje, et ka mängijad (lisaks mulle) olid eile taas suht veendunud, et taga nulli hoida niikuinii ei suudeta. Aga rahustavat teist kolli lüüa paistab paganama raske, õnneks Torres sai koba peale hakkama ja päästis vähemalt needki punktid.
Minu jaoks sai selgeks ka, miks Aquilani algkoosseisus pole. Ei ole kohanenud Inglismaa mängutempoga, mistõttu vigu tuleb rohkem ette kui midagi kvaliteetset.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
See, et Torres jala valgeks sai oli eile positiivne. Mis siis, et ta pidi sõna otses mõttes palliga väravasse jooksma.
See, kuidas meile värav löödi oli armetu. Kaitseliin seisab neist joostakse ümber ja lüüakse ära. Wtf moment.
Mõned 100% võimalused olid veel, aga Kirkland oli tasemel ja päästis Wigani hullemast.
Meie mängupilt on stabiilselt masendav. Vähemalt milleski suudame taset hoida.
Egas mingi Tottenhami sarnast 9-1 võitu oodata ei olnud, aga kohustuslik võit suudeti ikka ära võtta. Asi pole siiski paranenud ja mäng on endiselt mannetu.
Täna kunagi kahe paiku on selle euroopa liiga loos. 'pool pole isegi mitte asetatud tiimide seas, nii et mõni Euroopa mõistes tugev tegija nagu Unirea või Hapoel võib vabalt vastu sattuda.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar