Seis on 0-0.Ühesõnaga sitt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Jose, ära liialda nende seisude ja väravatega. Enne igat mängu pakud 5-0, 4-0, 3-0. Hea, kui minimaalse eduga saame kolm punktigi. Maxi võiks meie eest sama head mängu näidata, nagu näitas Atletico eest meie vastu mõned aastad tagasi, CL'is.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Masendav pela oli, ootamatult masendav. Gerrardi oleks võinud täna kindlasti välja jätta, alguses vähemalt. Mitte ühtegi reaalset võimalust polnud ju. Vaikselt kisuvad need mängud jälle samasuguseks nagu hooaja algul olid...
mjaasa, pmst nägid sa tervet pela. Ära muretse, midagi vaatamata ei jäänud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustmjaasa, pmst nägid sa tervet pela. Ära muretse, midagi vaatamata ei jäänud.
Kommentaar
-
No, eriti vahet pole kumb hoidis, pikad pallid olid mõlemalt ette. Kumbki tiim ei ehitanud mitte mingisugust mängu üles. Jarvis vms oli kõige ehedam vend mängus. Võttis kedagi ette isegi.
Minu arust Riera võttis ka eelmine hooaeg äärtelt mehi ette ja päris edukalt. Praegu küll halb vorm kindlasti pärast vigastusi, aga proovida võiks rohkem.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustVaidlen selles osas vastu, teise poolaja algul kuni keskele välja hoidis palli juba pigem Wolves, kuigi midagi väga reaalset siiski ei tekkinud.
Kommentaar
-
Tänase viigi paneks Rafa õlgadele, kuna me mängisime täna kahe kaitsva poolikuga, mis oli täielik põrumine.Ma ei saa aru, sellest et me peame mängima kahe kaitsva poolikuga, eriti nõrgema tiimi vastu.Mängisime ainult pikka palli ette, mingit üles ehitamist ei toimunud.Palli ka ei oska hoida enda käes.Rafa taktika oli see,mis tõi meile viigi kahjuks ja kohtunik oli täielik kloun seal väljakul.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustJose, ära liialda nende seisude ja väravatega. Enne igat mängu pakud 5-0, 4-0, 3-0. Hea, kui minimaalse eduga saame kolm punktigi. Maxi võiks meie eest sama head mängu näidata, nagu näitas Atletico eest meie vastu mõned aastad tagasi, CL'is.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar