Algselt postitas Makuz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Mchl Vaata postitustVähemalt Torres ja Gerrard koguvad vormi, et ManU ja Chelsea vastu valmis olla
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustJohnson peaks nüüd märtsi algul saama terveks, aga ei tea, kas Rafa kohe usaldab mängu.
Ma ise usun kui Rafa oleks ka hooaja alguspoolel veitsa kauem oodanud Torrese tagasi toomisega poleks ta uuesti viga saanud ka nüüd tuli Torres varem tagasi kui arvati eks näis kas nüüd läheb õnneks
Kommentaar
-
ehks siis on nii,et rafa küsib füsiote ja mängija enda käest ,et kuidas end tunned?see peale nad vastavad ,et tegelikult peaks natukese veel vist kosuma.rafa tõelise sadistina aga saadab nad toorelt putsi ja ütleb ,mind see ei koti meil on võit tähtsam kui sinu fucking tervis!!!
või mille järgi sa nagu järeldad seda,et liiga vara on pidevalt?mina tõepoolest ise ei tea neid asju.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas reed Vaata postitustehks siis on nii,et rafa küsib füsiote ja mängija enda käest ,et kuidas end tunned?see peale nad vastavad ,et tegelikult peaks natukese veel vist kosuma.rafa tõelise sadistina aga saadab nad toorelt putsi ja ütleb ,mind see ei koti meil on võit tähtsam kui sinu fucking tervis!!!
või mille järgi sa nagu järeldad seda,et liiga vara on pidevalt?mina tõepoolest ise ei tea neid asju.
Ma loodan et keegi ei võta seda nüüd kui rünnakut vaid kui minu nägemust asjast, nii et chill
Tahtsin veel lisada et osadel siin kindlasti on olnud vigastusi kus tulete tagasi liiga kiiresti kuna tahtmine on mängida vahet pole siis mis spordis aga tänu sellele see vigastus süveneb või paraneb see viimane faas krdi kaua
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustPraegu siis üks vägagi korralilk tagaliin kõik vigastatud: Aurelio, Agger, Skrtel, Johnson.
Tundub, et Masch peab jälle paremkaitses koha sisse võtma. Carra ja Kyrgiakos keskel, Insua vasakul ääres.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMitu mängu keeldu kreeklane Fellaini sodikslöömise eest sai?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Kui Soto mängukeeld poleks lõppenud nüüdseks, oleks suuremad jamad kaitses olnud.
Nüüd tuleb need paar järgmist mängu kindlasti ära võtta. Mingeid üllatustulemusi ei tahaks küll. Man City enesekindlus vaid tõuseks, kui see saab veel kõrgemale tõusta...
Järgnev mängude graafik on ka üsna tihe ja tiba ebameeldiv.
8. märts Wigan Athletic võõrsil
11. märts Lille Osc võõrsil.
15. märts Portsmouth kodus.
18. märts Lille Osc kodus.
21. märts Man Udt võõrsil.
Ei tea kas 21. märtsiks on veel meestel küllalt energiat sees, et Manule kõva lahing anda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustEi tea kas 21. märtsiks on veel meestel küllalt energiat sees, et Manule kõva lahing anda?
Manu graafik on muidu selline :
14 Mar, 13:30 Manchester United v Fulham Premier League
21 Mar, 13:30 Manchester United v Liverpool Premier League
7 päeva puhkust neile.
Raskeks läheb, aga küll me ära teemesigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustTahaks loota, et Lillega on asjad 1. mänguga selged ja 2. mäng saavad mõned puhata.
Kommentaar
-
Arvan ka,et Torres ei ole veel terve,seda oli hästi ka viimases mängus näha-mängis ikka väga ettevaatlikult ja ei tormanud igasse võitlusesse sisse ees palli pärast,mida ta tavaliselt ikka teeb.Ja neid tänaseid sõprusmänge ma kardan ka nagu tuld ausalt öeldes,sest sel hooajal on ALATI peale koondisemänge mingi jama koos.Ja veel-olgu see Lille nii hea kui tahes ja Pool nii sitt kui tahes,aga ManU-le tõmbab ta jälle luuki!
YNWA!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar