320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Vaatasin Portsmouth - Liverpool mängu tagant järgi mis toimus 15 märtsil
Väga hea mäng Aquilani poolt ning loodetavasti jookseb ka Benfica vastu väljakule
Tänane mäng muidugi andis soovida. N'gogil ei tahtnud midagi välja tulla ning sahmerdas ära need võimalused
Benfica võtame ära Anfieldil!Ole sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Väga ei viriseks. Kellelgi pole sel staadionil lõppeval hooajal kerge olnud. Võimalusi vähemalt loodi ja mängupilt vahepealse ajaga võrreldes mõnevõrra parem.
Meeskonna sisekliima tundub siiski väga habras. Torrese alatisest väsimisest Aquilani mentaalsete jalahädadeni. Saaks see jubedus juba kord läbi. Suvi peab, lihtsalt peab, uusi tuuli tooma.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSuvi peab, lihtsalt peab, uusi tuuli tooma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustÄkki lüüakse siis plats suvalistest tühikargajatest puhtaks, makstakse võlad ära ja alustatakse uuesti nullist nüüd juba jätkusuutliku klubi ülesehitamist. Aga võib-olla ei juhtu ka siis mitte midagi.
Mooresidel polnud klubi vajalikul moel arendamiseks raha, jänkid osutusid lihtsalt omakasupüüdlikeks õnneotsijateks.
Tippklubide seas püsimiseks on vaja kas pikaajalist ja sihikindlat jätkusuutlikku tööd või jõhkralt pappi. Hetkel pole meil kumbagi.
Benitezi auks olgu öeldud, et akadeemia tegevuse ta suutis korrastada. Aga sammu edasi astuda ei suuda.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcliverpool Vaata postitustLoodan ka, et kui see hooaeg nüüd läbi saab siis tehakse ka Aquilaniga imesid ning järgmine hooaeg võiks ta olla üks meeskonna võtme mängijatest
Mängijaoskusi tal jagub, kuid stabiilsuses julgen ka tulevikku vaadates kahelda. Rahahädas meeskonna riskiost.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMis imesid sa teed 26-aastase mängijaga, kellel jalg valutab?
müüd...rafale kuhu iganes ta 'poolist minema peaks.
rääkige, kutid, kuidas fännid juba ei streidi? või streigivad?
(ma olen juba novembrist saati mässu õhutanud, pardoon, aga ma tõesti ei mõista, kuidas keegi kelnerit joonele ei võta selle õuduse eest, mis ta teeb)buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustmüüd...rafale kuhu iganes ta 'poolist minema peaks.
rääkige, kutid, kuidas fännid juba ei streidi? või streigivad?
(ma olen juba novembrist saati mässu õhutanud, pardoon, aga ma tõesti ei mõista, kuidas keegi kelnerit joonele ei võta selle õuduse eest, mis ta teeb)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar