Kas ma saan õigesti aru, et Ngog mängib jälle ainukese ründajana?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitustKas ma saan õigesti aru, et Ngog mängib jälle ainukese ründajana?
Liverpool: Reina, Johnson, Carragher, Kyrgiakos, Agger, Kuyt, Lucas, Mascherano, Benajunn, Gerrard, Ngog.
Atletico: De gea, Ujfaluši, perea, dominguez, lopez, assancao, simao, garcia, reyes, jurado, forlan.
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKohutav mäng on. PEalelöögid 1:0, vead 3:3. Veeretame palli, veeretame palli, oeh.
Kommentaar
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustNo kohtunik keeras ikka veidi ära Liverpoolile. Yossi värav oli vägagi puhas, mingit suluseisu seal polnud ju... : sIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Ega jah, Torreseta on asi mannetu. Atletico pole mingi Unirea Urziceni, kelle vastu võib ainukeseks ründajaks panna Ngogi ja ongi mäng tehtud. Värav oli pigem Atletico vedamine, mõni kiirem mees oleks ehk suutnud palli väravajoonelt ära lüüa? Carragher seal üritas aga kobistas ära. Loodetavasti pannakse Babel ja Aquilani sisse, väga igavavõitu on see mäng ning niimoodi siit väravat ei saada.
Kommentaar
-
Kahtlane tunne, et Atletico lööb Anfieldil ühe ära ning siis pole asjad eriti heas seisus. Loodan veel, et kahe kaitsva poolikuga ei alusta. Loogiline oleks, et kui mäng ei lähe, vaheta mõni mees keskväljalt, et saaks luua midagi(Aquilani), kuid Rafal on teised arusaamad. Vana kukk raisk. Liverpooli mänge vaadates kulutad vaid närve, peaks selle jama ära lõpetama.
E. statistika on võimas muidugi.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKahtlane tunne, et Atletico lööb Anfieldil ühe ära ning siis pole asjad eriti heas seisus. Loodan veel, et kahe kaitsva poolikuga ei alusta. Loogiline oleks, et kui mäng ei lähe, vaheta mõni mees keskväljalt, et saaks luua midagi(Aquilani), kuid Rafal on teised arusaamad. Vana kukk raisk. Liverpooli mänge vaadates kulutad vaid närve, peaks selle jama ära lõpetama.
E. statistika on võimas muidugi.
Kommentaar
-
SEASITT ma ütlen !
Puht arusaamatu, mis moodi niimoodi mängu ehitada saab, kui ilma pallita tegevus on null. Vabade tsoonide otsimine, mängu laiali tõmbamine ja rünnakute kiire ülesehitamine.
Väsimus või mis kurat täna toimus - ma ei tea, aga Anfieldil nii suurt ideepuudust näha ei taha. Kapten ei suutnud ka kuidagi eeskuju näidata, ega mehi korrale kutsuda...oeh.
Sellise sitanikerdise värava tõttu finaalist ilma jääda oleks ikka mugav sool kogu hooaja haavadele.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar