Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kindlasti treeneri pakk
Tuua mingid nolgid mängu nii tähtsal ajal
Kui mindi 2:0 juhtima oleks pidanud kaitsja asemele tooma, wannabe ründaja välja, ja oleks olemas ma usun
kaitse ka nii lekkis lõpus et jube....
Oleks pidanud kreeklasest keskkaitsja tooma kohe 2:0 pealt
minu pärast kasvõi longaku seal või roomaku, oleks 5 kaitsja peale jäänud..
Väga imelikud vahetused Beniteze poolt tõesti. Kõik, kes üritasid väravat lüüa, võeti välja.Tavaliselt kui Babel hästi mängib, võetakse ta välja, aga kui ta sitasti mängib ( nagu täna ) , siis jäetakse ta sisse ;S Ja mis kuradi värk nende söötudega on ? Vahepeal lükatakse söötu nagu profid, aga teine hetk on söödud alla igasugust arvestust.
Loodan ka tõsiselt, et Rafa aeg Poolis on läbi!!! Masendav lihtsalt kuidas vend ei jaga mida peab tegema 2:0 pealt:S Ma saan aru, et 5:0 ja siis lased mingid noored jogad mängu, aga no las ta olla ja las ta rahus minna!!!
Jah. Toimub selline lõhenemine, et olen jätkuvalt Liverpooli poolt, aga loodan, et Chelsea võidab. Suurt pakki ei taha, 0-1 sobib.
Käi põrgu. Selliseid "fänne" on 'poolile tõesti tarvis.
Eilne tegi pagana kurvaks. Teine poolaeg ja lisaaeg ei olnud selle klubi nime vääriline. Vaatasin neid kolme vahetusmeest ja mõtlesin, et see ei saa ju ometi Liverpool olla. Aga ometi on. Loodan, et Benitezi ajastu sai selle häbiga läbi, aga tundub ebatõenäoline.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
No härra peatreeneri lahendus on nagu ikka: toome aga 4-5 uut nägu sisse ja elu läheb edasi. Raha ilmselt jagub siiski vaid elzharide jms jaoks. Johnsoni tegutsemine Atletico väravale eelnenud olukorras oli ka üsna nutune, Arsenali rejectil lasi end niimoodi üle mängida.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kas mina olen selle hooaja pärast süüdi või? Ainus, mis meil üldse veel jäänud on, on mankidele käru keerata. Ma oleks muidugi rõõmus, kui me Chelseat võidaks, mis on ka väga tõenäoline, sest kaalul ei ole enam midagi, aga kui me neile kaotaks, siis ma ei oleks ka kurb. Viik oleks küll kehv variant.
Oma meeskonnale kunagi kaotust ei soovita. Mis vahet seal on, kes selle tiitli võidab.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar