Saab selle jubeda hooajaga lõpuks ühele poole.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas reed Vaata postitustno mis seal ikka,see kord ei läinud hästi selles liigas. muus osas on su jutt tegelikult jura. ma ostan gärri nevilli nimega manu särgi omale kui nelja hulka ei tulda!Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustNelja hulka ei tulda, jutumees. Kus särk on ?mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas reed Vaata postitustära klähvi rott,särk on olemas juba"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Siis kui Aquilani välja vahetati siis ega ta ise just väga rahul ei olnud selle vahetusega. Tundub, et mees hakkab enda taset vaikselt taastama.
Viimased 4 mängu on tema poolt väga head olnud.
Loodan siiski, et järgmine hooaeg näeb AA pidevalt põhis ning veel paremana!
Kui vanasti öeldi, et Gerrardi ja Torrese tandem on võimas siis miks mitte järgmine hooaeg AA - SG - FT ?Ole sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustKeda tahaksite naha siis jargmise peatreenerine juhul kui Benitez peaks lahkuma? Mitu Pooli avatariga tegelast on seda nagu soovinud.
http://www.oddschecker.com/football/...manent-manager
Kommentaar
-
Algselt postitas mcliverpool Vaata postitustSiis kui Aquilani välja vahetati siis ega ta ise just väga rahul ei olnud selle vahetusega. Tundub, et mees hakkab enda taset vaikselt taastama.
Viimased 4 mängu on tema poolt väga head olnud.
Loodan siiski, et järgmine hooaeg näeb AA pidevalt põhis ning veel paremana!
Kui vanasti öeldi, et Gerrardi ja Torrese tandem on võimas siis miks mitte järgmine hooaeg AA - SG - FT ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMingi aquilani4 vend oled ve?
Ei ole, aga vana Roma austaja küll?
On see sulle probleem kui enda vanale lemmikule uues klubis kaasa elan?
Ja ma olen LFC fänn juba aastaid, ega ma siis ainult vana Roma mängija pärast seda klubi ei austaOle sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustMina pole soovind ega ka ei soovi tulevikus, kui vallandakse, sellisel juhul Mourinhot.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar