Aurelio on viimasel ajal väga palju katki olnud. Terve mehena on ta suurepärane kaitsja ja meeldib mulle väga. Hea uudis.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Ma läheksin täna kõige tugevama koosseisuga välja, mis annab välja panna.
Algselt postitas zip Vaata postitustSaksamaale sõitsid järgmised mehed: Gerrard, Cavalieri, Shelvey, Spearing, Irwin, Dalla Valle, Gulacsi, Johnson, Eccleston, Darby, Wilson, Ince, Amoo, Suso, Ayala, Aquilani, Carragher, Cole, Insua, Jovanovic, Aurelio
Pühapäeval mängitakse Borussia Mönchengladbachiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas JoseKes see Suso on? Esimsest korda näen sellise nimega tüüpi.
Tüüp on eelmisel suvel Cadizist hangitud keskväljur, aga mulle ka senitundmatu. Pole vist U18 mänge piisavalt jälginud.
Kaks suurt tulevikulootust Coady ja Wisdom mängivad suurepäraselt reservide eest sel suvel. Lühikese ajaga on võidetud kaks kohalikku karikat. Koosseis eile: Martin Hansen, John Flanagan, Emmanuel Mendy, Michael Roberts (Nicolaj Kohlert 65), Andre Wisdom, Conor Coady, Toni Silva (Vincent Weijl 85), Victor Palsson, Nikola Saric, Gerardo Bruna (Michael Ngoo 76), Alex Cooper.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Insua ei suuda otsustada, kas minna või jääda? Veider.
Ayala eksimus võib noormehele karmilt kätte maksta, Hodgsoni lohutavatest sõnadest hoolimata. Euromängus ilmselt hoopis teistsugune kaitseliin.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Hiina jutud BBC esiküljele jõudnud.
Väheke infot Kenny Huangi kohta.
Inglisekeelne Wikipedia näiteks seda tegelast ei tunne.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
'pool ja Fiorentina olevat omavahel summades kokku suutnud leppida, kuid Insua isiklik palganumber ja muud nõudmised olevat takistuseks. Natukene imelik, sest mingi eriline staar ta ju veel ei ole. Lisaks oli tema ise see, kes minema tahtis minna.
Aurelio on tagasi ja see on hea. Veel parem oleks, kui ta nüüd terve püsiks ja mängida saaks.
Ngogi 2 väravat olid head. Teine värav on väga ilus. Ehk andsid poisile enesekindlust. See kuidas Roy on praegu teda mängitanud võiks eeldada, et ta on algaval hooajal Torrese kõrval (järel?) teine põhiründaja.
Siiani võib Roy tegevusega rahule jääda, aga 1 tugevat ründajat tahaks ikkagi. Ei taha lootma jääda, et äkki Babbel ja Ngog just nüüd avanevad ja hakkavad kõmmutama nagu noored jumalad.
Kommentaar
-
Kõik lehed räägivad Kenny Huangi tulekust. Kui ma õieti olen aru saanud, siis ta püüab osta klubi RBS-ilt, mis tähendab, et H&G ei saa mingit kasumit ? Või olen ma millestki valesti aru saanud ? Räägitakse, et tal on raha väga väga palju, isegi pidi rohkem olema kui City naftakaevajatel.
Igatahes kui Huang peaksgi tulema, siis loodan, et ta ei hakka nii palju raha kulutama nagu seda City teeb. Asi võiks ikka mõistuse piiridesse jäädasigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustRäägitakse, et tal on raha väga väga palju, isegi pidi rohkem olema kui City naftakaevajatel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Moon Vaata postitustKahtlen selles väga.mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustSa oled mingi uus musketär siin ?Supplies!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar