Seda küll, müügist juba pikemat aega juttu olnud, ja ka sellest, et Masch ise lahkuda tahab, aga et Barcasse minek on, on veidi üllatav, olgugi, et nad varemgi huvi üles näidanud. Eks Busquetsile back-up'i/Yayale kvaliteetset asendust vaja.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Hmmmmm keski Rait Roop kirjutab siin, et me ostsime 'boro'lt väravavahi Brad Jones'i? Infoallikaks skysports.com. Ma ei tea kas poisil on probleeme inglise keelega või on tal inside infot, kuid kinnitatud transferi ei paista nüüd küll kusagilt. Skysports arvab, et 'pool on nõustunud 'boro tahetud 2,5m suuruse pakkumisega ja saand nõusoleku mängijaga läbirääkimisteks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Villa7 Vaata postitustMuidu keskväli oli Liverpoolil tugev.
Kommentaar
-
Kui see kedagi lohutab, siis see küll punane minu arust polnud, ennem oleks Gerrard punase pidanud saama...aga noh juthub ikka.
Ja ma panin veel tähele et ilam pallita Gerrard jookseb palju kiiremini kui palliga GerrardFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Päris vahva oli üle hulga aja. 'pool ei saanud küll esimesel poolajal eriti mängu käima. Ja kui lõpuks hakkas midagi tulema, võttis Cole selle idiootliku punase.
Aga noh teisel poolajal oli see-eest Arse frustratsiooni ülimalt lõbus vaadata nagu alati.
Väga palju ei oska selle mängu põhjal veel öelda. Ngog kasutas oma võimaluse küll imekaunilt ära, aga see ühe ründajaga mängimine ei too ilmselt piisavalt punkte. Raskeks läheb, aga no see oli niigi ette teada.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar