Algselt postitas zip
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Converse Vaata postitustKuidagi ebatõenäoline, et sealt võit peaks teile tulema. aga kes teab.
Kõik konkurendid peale Arsenali ja Chelsea koperdasid, meestel peaks moti olema nagu.
Tahaks näha kahte ründajat ja 2 loomingulist äärt, nii peaks Birminghami vastu vast saama küll.
Ala
Torres Ngog
Babel/Pachecho Gerrard Mereiles Maxi
Konchesky Agger Skrtel Johnson
Reina
EDIT: Vaatan, et mis koosseisud võimalikud on jne. Ja väga meeldiv, et valikuid ikka nii palju on tegelikult eelmine aasta võis 1 päev enne mängu 90% tõenäosusega juba järgmise päeva koosseisu ära öelda...
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustTorres on terve ^^
Kõik konkurendid peale Arsenali ja Chelsea koperdasid, meestel peaks moti olema nagu.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustMis liigas Arsenal ja Chelsea teie konkurendid on? English Premier League see küll ei ole. Mängitakse ju hoopis erinevatele kohtadele.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustDohoho, mõni mees ikka eriti õhku täis pärast seda, kui liiga tagumise osa klubisi loputatud on.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustTundub, et mõni on eriti õhku täis läinud ja loodab sellise satsiga tiitli eest võidelda. Tule maa peale palun. Mitte et ma niiväga õhku täis olen, aga iga vähegi mõistusega jalkahuviline võib ju kinnitada, et scouserid ja Chelsea ei võistle vähemalt see aasta kindlasti mitte samade kohtade eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustTundub, et mõni on eriti õhku täis läinud ja loodab sellise satsiga tiitli eest võidelda. Tule maa peale palun. Mitte et ma niiväga õhku täis olen, aga iga vähegi mõistusega jalkahuviline võib ju kinnitada, et scouserid ja Chelsea ei võistle vähemalt see aasta kindlasti mitte samade kohtade eest.
Palun loe mu postitus järgmine kord ikka kaks korda üle enne kui mingi totaka vastuse kirjutad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Converse Vaata postitustKuidagi ebatõenäoline, et sealt võit peaks teile tulema. aga kes teab.
Kommentaar
-
Neid kolme punkti olnuks väga vaja olnud, aga tuleb ühega leppida. Birmingham on alati raske vastane võõrsil olnud, täna olid vaat, et parem meeskond, aga Reina suutis päästa kaotusest enda supetõrjetega. ManU vastu Meireles kohe põhisse ning loodetavasti ei saanud Konchesky liiga hullusti vigastada.
Man of the match- Reina.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar