Kinnitad mu diagnoosi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustSai siin eile seda teemat arutatud ja üldine konsensus on, et liverLOLi fänne ühendab täielik huumorimeele puudumine. Kui soovite, siis on see lausa diagnoos. Huvitav, kas sellel on ka mingi teaduslik tagapõhi?
Säh sulle huumorimeeltsigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustKinnitad mu diagnoosi.
Tegelt võiks ju nii teha, et ManU fännid lähevad enda teemasse, ja postitavad seal nii palju naervaid liverbirde kui ise tahavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustVäga tore siis, anna andeks, et ma ei näe midagi naljakat tolles liverbirdis. Olen vist tõesti üks tõsine inimene ja ju siis võib seda ka kõikide teiste pooli fännide kohta öelda... Carra pilt oli ju päris hea.
Tegelt võiks ju nii teha, et ManU fännid lähevad enda teemasse, ja postitavad seal nii palju naervaid liverbirde kui ise tahavad.
Kommentaar
-
Eestimaised Liverpooli fännid on ka scouserite ajumahu üle võtnud, vapustav. reed'i puhul oli juba ammu aru saada, et tegemist pole just kõige teravama kriidiga. Lisaks veel pealekasv nagu Jose ja Barca&Reds. Teemast ainult puudu veel suur juht ja õpetaja mcn, kes õhutaks poisse sama vahvalt edasi panema ja pilgetele mitte tähelepanu pöörama.
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustEestimaised Liverpooli fännid on ka scouserite ajumahu üle võtnud, vapustav. reed'i puhul oli juba ammu aru saada, et tegemist pole just kõige teravama kriidiga. Lisaks veel pealekasv nagu Jose ja Barca&Reds. Teemast ainult puudu veel suur juht ja õpetaja mcn, kes õhutaks poisse sama vahvalt edasi panema ja pilgetele mitte tähelepanu pöörama.
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustTeemast ainult puudu veel suur juht ja õpetaja mcn, kes õhutaks poisse sama vahvalt edasi panema ja pilgetele mitte tähelepanu pöörama.
Rumalus ja üleolevus on mõlemad ühtviisi vastikud omadused.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar