täitsa pull mäng. selline tunne tekkis, et stoke'i võidule oli korralik klots panustatud 'pooli poolt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustStoke tõi teid tagasi maa peale.
Kommentaar
-
Hodgson jätkas muidugi oma hiilgavat võõrsilmängude statistikat Premmis, mis see oligi, mingi 65 kaotust ja 7 võitu vms. Täpselt ei mäleta. Mulle jääb endiselt segaseks kuidas Chelseat võita suudeti. Jaanuari peale ei taha mõeldagi, äkki suudab ta klubisse tuua veel Inglise talente nagu näiteks Carlton Cole ja Kevin Davies. Ühest Liverpooli foorumist hea list põhjuseid miks see mees pole piisavalt hea treener 'pooli jaoks:
How about Paul Konchesky
How about Christian Poulsen
How about signing a centre midfielder and playing him on the right
How about his hoof it tactics
How about his awful press conferences
How about his negativity away from home
How about Northampton
How about Daniel Agger
How about Pacheco
How about Aquilani
How about I've had enough of him
Ei ole tore, üldse mitte. Spurs ja City kaotavad kergekäeliselt punkte, aga selle asemel, et sellest kasu lõigata, kaotab Liverpool omakorda punkte ja näitab täitsa mannetut mängu.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokHow about "We showed great character and now we'll have to focus on our next game"? Roy on mikrofoniga palju osavam kui kaks eelmist bossi. Mulle väga meeldib see, et ta ei põikle, vaid saadab ajakirjanikud otseteed sinna, kus nende koht. Kui vaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokAmmu juba pekkis ju? Eks jaanuaris ole näha, mis plaanid NESV-il tegelikult on, et kas tehakse rahakohvrid lahti ja üritatakse võiduradadele pöörduda või hoitakse kurssi ja üritatakse lihtsalt ostu-müügiga profiiti teha nagu suvalise äriettevõttega.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokCole tuli jutuks suvel, s.o. eelmise hooaja põhjal. Must mees kõmmutas eelmisel hooajal 10 väravat liigas (30-st mängust), millest rohkem suutis punasärkidest vaid Torres (18). Nüüd on muidugi hea tark olla, et hööhöö, ainult üks koll 12-st mängust.
Ei, ma ei annaks oma 20 miljonit quidi kellelegi, kui mul selline summa oleks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar