Algselt postitas Marduk
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas laas Vaata postitustInsua on ju siiani 'poolis, ta on lihtsalt laenul. Aurelio tõi just Hodgson ise tagasi, ta oli lihtsalt pikalt vigastatud.
Kumbki pole inglane ja nad ei mängi sama positsiooni. Pealegi on Poulsen ju pingimees.
Carra on sel aastal hoopis ääres mänginud. Ja Agger on teatavasti pikalt vigastatud olnud, enne seda kuni septembri lõpuni oli ta ju põhis.
Algselt postitas Marduk Vaata postitustSiin räägib Roy Pacheco'st.
Ja sa ei saa krt rääkida ründes "eelistame-inglast-teistel" juttu. 2x Holland, prantsusmaa ja hispaania. Noor Eccelstone on alles esimene piimavuntsidega inglane.
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAquilani demonstreeris eelmisel hooajal selgelt, et Inglise liiga pole talle sobiv koht.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustMa tean, et Insua on laenul, aga kui paljudel juhtudel selliste hooaja pikkuste laenude korral mängijad veel tagasi tulevad? Pigem üritab laenav klubi neilt mängijat ära osta.
Algselt postitas zip Vaata postitustPoulsen-Aquilani võrdluse puhul ei rääkinudki neist kui "eelistame inglasi". Jutu mõte oli selles, et sellist kallist, palju paremat ning ka nooremat meest eelistatakse Poulsenile, kel vanust niigi palju ja kiirust sama palju kui Carral. Las ta olla pingimees, aga kui on vahetust vaja siis oleks Aquilani pingilt ka parem. Pakun, et isegi Spearing on sama hea kui Poulsen, selle taanlase näol on tegu mõttetu ostuga.
Kõigepealt - ma eeldan, et sul läks jutu mõte seekord kogemata vastupidi kirja, kui sa tegelikult tahtsid, sest Aquilanit ju ilmselgelt ei eelistata Poulsenile. Ja sellest lähtuvalt ikkagi - Poulsen ja Aquilani pole ju üldse sama positsiooni mängijad. Miks sa neid nii hirmsasti võrrelda tahad? Ja pealegi, Aquilani ju plekkis mitukümmend milli - sellist meest ei jaksa 'pool küll praegu pingil hoida. Las ta siis parem saagu juba mujal mängida ja passigu juba oluliselt odavam Poulsen pingil, lõpetab seal vaikselt oma karjääri jne. Kusjuures mulle kah Aquilani eelmise hooaja lõpus juba täitsa meeldis, ja Poulsen mulle kohe üldse ei meeldi 'poolis. Lihtsalt ma ei saa selle vastanduste loogikast aru. Pigem oleks teema, et miks eelistatakse Gerrardi, Kyuti või Maxit Aquilanile.
Algselt postitas zip Vaata postitustAggeriga on üldse olukord väga imelik. Pärast ManU mängu Taani pressiga rääkimist, tehti valmis mingi artikkel, nagu oleks Agger öelnud, et ei ole Hodgsoniga rahul (midagi sellist ta muidugi ei öelnud.) Pärast ManU mängu jäi Agger haigeks ja sai mingi tõsise vigastuse millest ta paraneb juhuslikult umbes selleks ajaks, kui jaanuari üleminekuteaken avaneb. Tahaks loota et tegu on vaid mingi vandenõuteooriaga ja et Aggerit 'pooli särgis veel näeb.
Kommentaar
-
Algselt postitas laas Vaata postitust
Sinu algsest postitusest ma lihtsalt sain nii aru, et sa tõid kolm näidet teemal "If only they were english" vms, ja see oli see keskmine. Aga see selleks.
Kõigepealt - ma eeldan, et sul läks jutu mõte seekord kogemata vastupidi kirja, kui sa tegelikult tahtsid, sest Aquilanit ju ilmselgelt ei eelistata Poulsenile. Ja sellest lähtuvalt ikkagi - Poulsen ja Aquilani pole ju üldse sama positsiooni mängijad. Miks sa neid nii hirmsasti võrrelda tahad? Ja pealegi, Aquilani ju plekkis mitukümmend milli - sellist meest ei jaksa 'pool küll praegu pingil hoida. Las ta siis parem saagu juba mujal mängida ja passigu juba oluliselt odavam Poulsen pingil, lõpetab seal vaikselt oma karjääri jne. Kusjuures mulle kah Aquilani eelmise hooaja lõpus juba täitsa meeldis, ja Poulsen mulle kohe üldse ei meeldi 'poolis. Lihtsalt ma ei saa selle vastanduste loogikast aru. Pigem oleks teema, et miks eelistatakse Gerrardi, Kyuti või Maxit Aquilanile.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar