Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitustNormaalne? Minu arust oli ikka päris kole mäng, eriti veel teine poolaeg, või ootan ma 'poolilt liiga palju kui tahan neid ründamas näha ja mitte enda poolel istumas?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEuroopas võõral väljakul ei rünnata nagu peata kanad kui viigistki kenasti piisab.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustVärava meisterdamine, mis 'pooli Euroopas edasi aitab, oli äkki abiks? Ei tea. Enam-vähem normaalne mäng kui see Reina koomiline viga välja jätta.
Värav oli Reina koba küll (iroonia, et kõige kogenenum mees platsil failib eks?), aga ei saaks öelda, et kaitse oleks mingi ulmesuper olnud.
Aga ma olen õnnelik. Just seepärast, et mängiti sellise koosseisuga. Sai nähtud mida noored ja (ära)tõugatud teha oskavad. Isukamalt oleksid pidanud jooksma!
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustAga ma olen õnnelik. Just seepärast, et mängiti sellise koosseisuga. Sai nähtud mida noored ja (ära)tõugatud teha oskavad. Isukamalt oleksid pidanud jooksma!
Kommentaar
-
22
ei teagi, et esmaspäeviti mäng varem hakanud olekssee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Reina, Johnson, Konchesky, Skrtel, Kyrgiakos, Meireles, Lucas, Kuyt, Maxi, Babel, Ngog.
Subs: Jones, Kelly, Aurelio, Poulsen, Cole, Jovanovic, Shelvey.
Torres puudub, kuna tema naine läks "labouri", mida iganes see siis ka ei tähendaks.
Kusine seis tundub, valisin ikka õige päeva LFC peale raha pannasigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustReina, Johnson, Konchesky, Skrtel, Kyrgiakos, Meireles, Lucas, Kuyt, Maxi, Babel, Ngog.
Subs: Jones, Kelly, Aurelio, Poulsen, Cole, Jovanovic, Shelvey.
Torres puudub, kuna tema naine läks "labouri", mida iganes see siis ka ei tähendaks.
Kusine seis tundub, valisin ikka õige päeva LFC peale raha panna
Villal peaks päris nõrgapoolne koosseis olema, vigastused korralikult neil seda lõhkunud. Tuleb vast ära Liverpoolile.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar