Algselt postitas hheipss
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustPäris idiootlikku kõmu pole ka mõtet siia postitada. Dzeko eest saab Wolfsburg korraliku raha, neil pole mingit põhjust teda kahe 'pooli ebaõnnestuja vastu vahetada.
Kommentaar
-
Nüüdseks olen juba enda arvamuses, et Roy on igati kehvem valik kui Rafa, täietsi veendunud. Praegu ma tervitaks kahe käega hispaanlase tagasitulekut ja Roy pensionilelöömist. Milleks lüüa minema mängijaid nagu Agger, Johnsson ja isegi Jovanovic? Ja kas tõesti on vaja tohutult teist tippklassi ründajat Torrese kõrvale kui Ngog on tegelikult läbi hooaja palju stabiilsemalt ja tippründajaks kujunevalt mänginud? Wenger teeb noortesse uskumisega minule küll silmad ette.See kiri siin on all
Kommentaar
-
Enne pole nendest täiendustest mingit kasu kui Woy pukis on ja enda Fulhami stiili vägisi peale surub. See mees ei sobi lihtsalt Liverpooli treeneriks, Fulhami sarnaste klubide treeneriks küll, aga mitte Liverpooli omaks. See kuidas ta enda mängijad meedias maha teeb, see milliseid mängijad ta sisse toob- see ei ole lihtsalt Liverpooli treeneri moodi. Kes teab, mis mängijad ta veel jaanuaris võib tuua kui juba on sisse toonud Konchesky ja Poulseni kes mitte midagi ei suuda. Hooaja keskelt teda vaevalt vallandatakse, aga hooaja lõpus tahaks seda kindlasti näha. Raske on alustada puhtalt lehelt kui pukis on endiselt Roy Hodgson, mees kes määrati Liverpooli treeneriks nö. hädaolukorras, kus eelmised omanikud ei olnud veel klubi maha müünud ja uut treenerit oli vaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustEnne pole nendest täiendustest mingit kasu kui Woy pukis on ja enda Fulhami stiili vägisi peale surub. See mees ei sobi lihtsalt Liverpooli treeneriks, Fulhami sarnaste klubide treeneriks küll, aga mitte Liverpooli omaks. See kuidas ta enda mängijad meedias maha teeb, see milliseid mängijad ta sisse toob- see ei ole lihtsalt Liverpooli treeneri moodi. Kes teab, mis mängijad ta veel jaanuaris võib tuua kui juba on sisse toonud Konchesky ja Poulseni kes mitte midagi ei suuda. Hooaja keskelt teda vaevalt vallandatakse, aga hooaja lõpus tahaks seda kindlasti näha. Raske on alustada puhtalt lehelt kui pukis on endiselt Roy Hodgson, mees kes määrati Liverpooli treeneriks nö. hädaolukorras, kus eelmised omanikud ei olnud veel klubi maha müünud ja uut treenerit oli vaja.See kiri siin on all
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitust2 nädalat mängupuhkust on teid tigedaks teinud?
Kommentaar
-
1. Evertoni mäng polnud meite poolt üldse mitte paha üritus... võrreldes siis eelnevate mängudega.
2. Tra, sa tead millepeale ta naeratas?
3. Eks vaatab hooaja lõpus, mis seis meil kamandaga on. Selge on see, et optsioone on vaja tekitada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust1. Evertoni mäng polnud meite poolt üldse mitte paha üritus... võrreldes siis eelnevate mängudega.
2. Tra, sa tead millepeale ta naeratas?
3. Eks vaatab hooaja lõpus, mis seis meil kamandaga on. Selge on see, et optsioone on vaja tekitada.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustVaatasid sa ikka Evertoni mängu? Tegu oli sama jubeda esitusega kui eelnevad Blackpoolid ja teised- pikk pall ette ja ründes ei suudetud midagi teha. Pärast seda hakkasid esitused natuke ülesmäge minema, aga võõrsil ei osata endiselt mängida, saadakse 1-0 juhtima ja siis proovitakse ülejäänud mäng seda eduseisu kaitsta.
mingi idee, nägemus ja tahe oli seal mängus aimatavsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar