320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
põhimõtteliselt õige jutt, aga mis valemiga hoiab Roy sees trennipoisse, kes on alavormis, kes on pikemalt aega sitad, mis valemiga ta võtab ära kõige aktiivsema-energilisema mängija, mis valemiga tuuakse platsile veel paska juurde?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustpõhimõtteliselt õige jutt, aga mis valemiga hoiab Roy sees trennipoisse, kes on alavormis, kes on pikemalt aega sitad, mis valemiga ta võtab ära kõige aktiivsema-energilisema mängija, mis valemiga tuuakse platsile veel paska juurde?
Mäletan vist eilsest kahte mõneminutilist perioodi kui vastasele suudeti oma mäng peale suruda. Tavapäraselt suudeti Anfieldil seda teha 90 minutit.
Minu silmis on asi üldiselt mäda. Nii mängijate kui staffi osas. Osa ei oska, osa ei taha. Teise esheloni inimesed. Hodgson ilmselt pole nullist alustaja - küllap siis suvel hakkab jälle ülesehitus otsast pihta.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMulle jäi eile mulje, et treeningukvaliteediga on midagi hullu lahti. Ehk ma ei tea päris hästi, millega Sammy Lee ja co seal tegelevad. Enamik neist meestest on suutnud punases või mõnes muus särgis normaalselt mängida - tänaseks on alles ainult valesöödud ja pikk pall ette taktika. Seejuures ilma peamänguvõimeta ründajata.
Mäletan vist eilsest kahte mõneminutilist perioodi kui vastasele suudeti oma mäng peale suruda. Tavapäraselt suudeti Anfieldil seda teha 90 minutit.
Minu silmis on asi üldiselt mäda. Nii mängijate kui staffi osas. Osa ei oska, osa ei taha. Teise esheloni inimesed. Hodgson ilmselt pole nullist alustaja - küllap siis suvel hakkab jälle ülesehitus otsast pihta.
Kui väike Sammy veel boltonis abitreener oli siis sai ta oma tööga väga hästi hakkama,või lihtsalt sobisid suur ja väike nii hästi.Tooge Big Sam pukki ja küll asi paraneb!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
...ma tahaks lisada, et nii kitsalt mängides polegi võimalik kuskilt läbi pressida. Mis mõttega minna kahe ründajaga peale, kui äärtel on neid toitmas Meireles ja Kuyt (ja tema ka "valel" pool võrreldes tavalisega). Kust näha statistikat, mitu tsenderdust tehti üldse? Mingi hetk oli hästi näha, kuidas kogu platsi ulatuses pidi vasakut äärt katma Konchesky üksi, sest teised udud olid kõik platsi keskele kokku kogunenud ja põrklesid seal ilma kindla eesmärgita omavahel. Ja iga kord kui Paulike palli lähedusse satub, siis on ausalt öeldes hirm.
Muidugi on ka mängijad süüdi (täiesti kohutavad puuted/sööduvead jne), aga onu Woy võiks mu meelest asjad siiski kokku pakkida. Tõesti ei kujuta ette, et jaanuari aken (või ka suvi, kui ta tõesti ikka pukki jääb) tema puhul midagi rõõmustavat toob.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMängivad need 11 meest muru peal, mitte Roy. Roy saab nendega kabetada, aga ta ei saa neile mängu ajal öelda, et kurat, sööda jooksu peale, mitte selja taha; ära mängi kogu aeg väravavahtijale tagasi; ära peksa pikka ette, kui eelnevatest pikkadest pole mitte midagi sündinud jne. See kõik on liiga elementaarne, viga on ikkagi mängijates. Kui nad proffidena sellest ise aru ei saa, siis tuleb transferiakent oodata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Undi Vaata postitustMuidugi on ka mängijad süüdi (täiesti kohutavad puuted/sööduvead jne), aga onu Woy võiks mu meelest asjad siiski kokku pakkida. Tõesti ei kujuta ette, et jaanuari aken (või ka suvi, kui ta tõesti ikka pukki jääb) tema puhul midagi rõõmustavat toob.
Kommentaar
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustNagu näha.. liverpool ongi pask meeskond mitte Benitez polnud pask
Kommentaar
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustNagu näha.. liverpool ongi pask meeskond mitte Benitez polnud pask
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar