Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Täna saab huvitav mäng olema....eriti Royle.....kui ikka kodus ka teistkorda järjest peksa saada, siis eriti pikka pidu tal vast ei tule....., sest siis oleme vast väljakukkumisele lähedal....jälle....
Ma olen kuskil taolist mängu varem näinud. Punased veeretavad palli nagu ise tahavad, iga sööt ei olegi tagasi väravavahile, kes muide tegi väga hea mängu, vastaste kastis toimub ka ärevaid hetki, üks väga ilus värav ja kogu selle kokkuvõtteks 3 punkti. Oli ka üksjagu hämmingut ja pettumust, näiteks miks me mängisime ilma paremkaitsja ja vasaku poolikuta? Kas Agger vahetati 89" välja selle pärast, et ta ei ole veel 90"-konditsioonis pärast pikka pausi? Ja loodetavasti Meireles ei ole kaua väljas.
Kas eelkõnelejad ajasid kõrvad ja muud kehaosad selle peale kikki, kui Roy mängu lõpus kõik mängijad läbi kallistas ja enne tunnelisse minemist veel poolehoidjatega paar sõna vahetas? Kui tõepoolest esimeseks transferiks on boss isiklikult, siis tõesti palun ASAP, et uus boss saaks enne FA Cup ringi ühe mängu jagugi kogemust.
Ma ise arvan, et Roy ütles Johnsonile oleks rohkem kaitsavam, Taylor on ju üks ohtlikumadest mängijadest Boltonis.Rodriguez on ju rohkem kasti jooksev äärepoolik.Tunnen Rierast ja Aquilanist puudust.
Ma ise arvan, et Roy ütles Johnsonile oleks rohkem kaitsavam, Taylor on ju üks ohtlikumadest mängijadest Boltonis.Rodriguez on ju rohkem kasti jooksev äärepoolik.Tunnen Rierast ja Aquilanist puudust.
Kommentaar