Algselt postitas Mystic
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas hehee Vaata postitustPoulsen ikka suht peitu pugenud seal platsil......jõudis ta ikka kohale?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas Liverpooli vennad on ainsad kes ei tea, et hea tava kohaselt mängu ajal foorumisse ei postitata?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustära kureInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustkuren küllAdiós amigos
Kommentaar
-
Mitte midagi teil ei tule osta, kurat võtaks! Tiim tuleb mängima panna lihtsalt, nii ei saagi kedagi võita kui teil mängijad seal väljakul longivad koguaeg. Kui Blackpool rünnakule tuli, siis pidevalt teie mängijad lihtsalt lonkisid tagasi, nt. Poulsen. Nii ei saagi jalgpalli mängida, tuleks midagi konkreetselt ette võtta tiimiga, sest meestel iseenesest oskusi ju on, puudu jääb vaid tahtest. Õppige seda Blackpoolilt, sest nii isukalt kui nemad mängivad, nii tuleb mängida! Ja seda on lust vaadata!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar