Ebaõnne oli palju nagu VSB-s öeldi, üks värav nurgalöögist mis saadi Evertoni enda mängijast ning teise värava puhul ei peatatud mängu kui Kelly seal päris valusalt kukkus. Edasiminekut oli igatahes näha ja Johnson oli ka täna väga hea. Skrtel on endiselt kohutav, mees ei oska lihtsalt vastast katta ja sealt need väravad sünnivad, kahju, et Aggeri pidi välja võtma.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Esimene poolaeg jäi jah palju võimalusi kasutamata, see maksis kätte ka. Teise poolaja esimesel poolel ei saadud üldse end käima aga mida aeg edasi saadi jälle jalule ja loodi võimalusi. Kahju muidugi, et võitu ei saanud, aga üsna õiglane tulemus. Kui ma õigesti mäletan on mõlemad väravad Skrteli kalast kes enda mehe käest ära lasi, ei tea mitu mängu jube selline ebakindel.
Kommentaar
-
Aru ma ei saa miks Babelit ei mängitada, Evertoni kaitse mängis teist
poolaega nii kõrgelt. Kuyt oli nagu sast nagu viimasel ajal tavaks on saanud,
vennale tuleks mõni mäng puhkust anda ja Cole või Babel paremasse äärde lükata.
Skrtel on õhus väga jube, Soto ja Agger peaks alustama järgmine kord.
Btw kas Joe Cole on vigastatud või mis tal viga on?
Kommentaar
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustPenalt oli küll liiast minuarust.
Kommentaar
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustJap, vaatasin ja nägin seda olukorda
Kommentaar
-
Royalty in the dressingrooms - exiting times !
Ja noh, üldiselt ma ei ole Ženja Fokin ega vaevu meestele stiilipunkte andma, aga lihtsalt kommentaari mõttes - nii lips kui prillid on üsna vanamoodsad, ja soeng otse Torreselt maha viksitud, nii et 'pole paha' ehk on pisut üle antud.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
"We are disappointed with the result but we are improving and moving in the right direction," said the Carlsberg Lounge's man of the match.
1. Täpselt nii
2. või et siis Carlsberg Lounge - mkaysee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
kõik õige. võiks ju lihtsalt Carlsberg MOM olla - see va "lounge" on mõnusalt meerikalik. Võib olla see alati olnud... või mis iganes, lihtsalt jäi silma.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar