Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Näriline kannab oma seitsmemängulist bänni jätkuvalt. Enne kui väga märjaks ajate.
tubli. istu. viis.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Väga super, teisel poolajal vajuti küll kaitsesse, aga seal saadi samuti hästi hakkama. Huntide mängu tõi teravust juurde endine Liverpooli mees Hammill. Meireleselt super värav ja loodetavasti saab Torres nüüd ka tänu väravatele enesekindlust juurde. Võit võõrsil ja 3-0, pole paha.
krt, polegi täna kedagi sõimata. rohkem linesgirle ja Rauli väravaid, sest see mees lihtsaid väravaid ei löö.
3:0 asemel võinuks vabalt olla ka 5:0 - kahju, et Jonjo ei suutnud enda võimalust kotti panna. Mõnus meeskonnatöö ja võit.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar