Algselt postitas K Punkt
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitustMa vaatan pigem asja jah läbi punaste prillide, aga noh mäng läbi, mis siin enam. Mõni kohtunik oleks andnud, teine mitte.
Eelnevalt juba ütlesin, et ei tea kuidas sellistes olukordades penaltiga on, ootan targemate sõnavõtte sellekohta.
Aga lihtsalt hämmastas, et kuidas saab sellise matsu peale keegi oodata, et mõni mängija jalgel püsiks, that's it!olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Steven Gerrard injured his groin during Liverpool's 1-0 win against Chelsea.
Loodame, et midagi väga hullu pole.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustLuban, et kirjutan viimast korda.
Eelnevalt juba ütlesin, et ei tea kuidas sellistes olukordades penaltiga on, ootan targemate sõnavõtte sellekohta.
Aga lihtsalt hämmastas, et kuidas saab sellise matsu peale keegi oodata, et mõni mängija jalgel püsiks, that's it!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Nii nüüd veidi maha rahunenud ja emotsioonid vaka alla saadud. Tuleb öelda, et algul kui ma koosseise nägin olin veidi skeptiline selle mängu suhtes. Aga noh Kenny on ilmselgelt targem mees kui mina. Meeskond on hakanud tõesti hästi kokku mängima ja kaitse on nagu öö ja päev võrreldes varasemaga. Noh oleks võinud mõni tõeline ründaja ka platsil olla mängus aga noh Kuyt peab vana positsiooni meelde tuletama ja tööd teeb ta ikka metsikult. Lucas on ka sitaks hea, kogu keskväli ilusti tema kontrolli all. Suarez oleks võinud mõne minuti saada aga lõppkokkuvõttes poleks see ju midagi muutnud. Ongi vast parem, poleks ta midagi arvatavasti jõudnud selle ajaga ja las alustab Wigani vastu saab loodetavasti mängude ja väravate suhte positiivseks või jätkab võrdselt. Selline mäng igatahes Kenny reputatsioonile halba küll ei tee. Praegu kuues koht ja loodame veel ülespoole rabeleda.
//Üks ilus pildike ka.
Kommentaar
-
Kurat, mida te õiendate nüüd Torrese kallal? See mees lõi teie heaks 65 väravat 102's mängus ja ei teinud täna väljakul midagi ohtlikku. Ma saaks aru, kui ta oleks skoorinud või mingeid vigu teinud, aga tema panus oli täna väike ja mina olen arvamusel, et ta ei läinud täna austusest Liverpooli vastu täiega mängima, vaid võttis rahulikult.
Lootsin algul viisakas olla, isegi õnnitlesin 'pooli fänne ilusa mängu puhul, aga tundub, et kõik fännid pole nii intelligentsed.
Kommentaar
-
Algselt postitas ddbb Vaata postitust
Kommentaar
-
so what? et siis ei tohi näidata, kes väljakul boss on?
vastane peabki nutma, igas situatsioonis ja teemas.
edit: +huumor on ja jääb teejuhiks: "For me personally I came here to win three points and if Carlo Ancelotti had been playing up front I'd still have wanted the three points." KDsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar