Minu arust toimib küll kui Gerrard mängib õigel positsioonil. West Hami vastu tundus talle antud olevat millegi pärast kaitsva pooliku ülesanne millega ta üldse hakkama ei saa.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustwest hami vastu 5 kaitsjaga minna on ka muidugi nii pro-jalgpall kui üldse olla saab.
Õnneks tuleb märts veidikene rahulikum kuu mängude poolest. Maiuspala ManU vastu pühapäeval.
6 märts vs Man United, kodus
10 märts vs SC Braga, võõrsil
17 märts vs SC Braga, kodus
20 märts vs Sunderland, võõrsil
Kommentaar
-
asi on lihtsalt selles, et kui tosin aastat tagasi läksid ka viimased saurused 442-le üle
(mis nt Steve Bouldi Keowni ja Adamsi kõrvalt pingile kukutas ja Dixonist-Winterburnist tavalised äärekaitsjad tegi)
ja nüüd on progressiivses maailmas 4231 suhteliselt levinud,
siis Kenny on jäänud kinni oma aega (või siis teeb seda, mida kõige paremini oskab) ehk mängib 3 keskkaitsjagaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
asi on lihtsalt natuke ikka olemasolevas personalis ka? Esimesed 5-6 mängu üritati sellesama harjunud 4231 formatsiooniga, aga tulemused polnud just säravad. Küsin veelkord, et kui pole normaalseid wingereid, siis miks on see nii hirmus tabu "kaitsjaid" (jutumärgid on eriti aktuaalsed Johnsoni puhul) hoopis wingback'idena kasutada? Esimene kord tehti 3-5-2 veebruari alguses Stoke'i vastu, mis ka 2:0 võideti. Võib öelda, et see oli peaproov järgmise, Chelsea, kohtumise jaoks...ja selle tulemus polnud ju paha
Kommentaar
-
Guardian väidab, et Kelly saab puhkust ca 5 nädalat. Loodame siis, et ta ennast paksuks ei söö.
formatsiooni ja muu osas on üks päris hea arvamus sellest, kes meil meeskonnas on, mida nad oskavad ning millepärast mängime nii nagu mängime, on saada järgmiselt lingilt http://forums.liverpoolfc.tv/showthread.php?t=236427see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMa pole FMi mänginud, aga minu arvates oleks korralikku müügi-osturallit vaja. Siis jääb veel see kokkumängimise küsimus..
Ma olen üsna veendunud, et meeskonna süda peab olema klubis üles kasvanud. Sisse suudavad seda osta ainult Chelsea või ManCity klassi finantsidega klubid. Mina - eriti arvestades, et Gerrardi ja Carra aeg hakkab otsa saama - olen väga murelik.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Reservid taas oma liiga esikohal. Viimati võideti Blackburn 2:0, väravad lõid Pacheco ja Suso. Andre Wisdom lõpuks tagasi ja Coventry'lt laenatud suurlootus Conor Thomas ka väljakul. Koduleht kiitis vasakul äärel möllanud Tom Ince'i. 'poolil pidavat äärtel probleemid olema?
Gulacsi, Flanagan, Irwin (Cooper 65), Wisdom, Mendy, Spearing (Thomas 70), Bruna, Pacheco, Saric, Suso, Ince.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Palju õnne Kennyle. : )
Ei ütlekski, et ta nii vana juba on.
Pühapäev võiks kiiremini tulla. Päris tuline andmine võib tulla. Mõlemal eelmisest mängust kaotus all. Mõlemal väikeseid probleeme kaitseliiniga. Tuleb palju väravaid?
Igatahes, tundub, et mehed on ka üles köetud ning õiged treeningmeetodid enne tähtsat mängu peal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustVidic'it pole, nii et küll me sealt kaitsest läbi mahume. Iseasi kui paljud nemad meie omast mahuvad. See vist saabki määravaks.
Palju õnne, Kenny! Loodetavasti teeb meeskond pühapäeval hea kingituse.
Kommentaar
-
No sahistatakse, et mees teeb debüüdi ikka ära. Pingil vast ikka olemas, vähemalt tahaks loota.
http://www.liverpoolecho.co.uk/liver...0252-28270179/
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar