Ma ei saa striimi tööle.. Mis seis on?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustMa ei saa striimi tööle.. Mis seis on?
Kommentaar
-
Õnneks esimest poolaega ei näinud, olevat jube olnud, nagu kõik Europa League võõrsil mängud. :s
Kui Carroll sisse tuli, hakkas kohe mürglit korraldama. Polnud vist ühtegi õhuvõitlust, mida ta ei võitnud. Kõik pallid mis vähegi tema suunda olid, korjas ära. Aga et mängust tulemust saada, oleks tulnud teise taktikaga mängima minna. Poulsen alustama... ?
Võiks need võõrsilmängud üldse vahele jätta Europa Leagues, paneks kohe migni 1:0 kaotuse või viigi kirja, halvimaid mänge annab otsida, mida vaadata. Võetakse seda jube lõdvalt ikka.
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitustSee leht ka ei tööta
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustKrt, kelle mõte oli see mäng kella 20:00 peale tõsta. Koju tulles mõtlesin, et poh ei hakka arvutit lahti tegema, lähen magan natukene aega ja ärkan paar minti ennem mängu algust üles, ärgates oli mäng juba läbi
Aga noh, ega seal vist väga midagi vaadata ei olnud ?
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustTõotab tulla raskem ja mehelikum mäng võrreldes viimase nannipunne täis vastasega.Algselt postitas Marduk Vaata postitustTv6 näitas vist seda mängu kus nad kodus Arsenali 2-0 võitsid. Suht kena mulje jätsid. Seda kodustaadioni toetamist on ka mu lingitud videost kuulda. Lihtsalt seal midagi ei tule.
Kommentaar
-
Kenny väljaütlemised on samuti kaugel positiivsusest - pigem tõdes, et hästi läks meil.
Vot, mis juhtub kui külmast sooja kätte mängima minnasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustKlizii,kui tuleks Liverpooli, oleks suht vasakkaitse unistuse t2itmine.Ise hindan teda v2ga k6rgelt.How does Freddy Kruger wipe his butt?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar