palju te sellele sinises särgis ahvile maksite?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustpalju te sellele sinises särgis ahvile maksite?
Kommentaar
-
Sunderland in Anal Fisting
Suhteliselt rabe mäng, kuid punktid kodus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
tra, koondise kaitsjatel on võimalus mõned korrad aastas end arendada!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustloodame,et suarez on out!
---
Suarez on tõeline talent, ei kahetse enam põrmugi Torrese müümist. Loodetavasti ei ole Suareze vigastus väga tõsine. Carrolli näol on tegemist tõelise ohuga vastase kastis, kui saaks nüüd need kaks edaspidi ka koos ründes mängima oleks väga ilus vaatepilt. Agger kaitses on ikkagi teine asi võrreldes Wilsoni/Sotoga, hea töö temalt. Väike Spearing sai ka päris tublisti hakkama.
Kommentaar
-
Suhteliselt easy mäng, kuna Sunderland ei üritanudki mängu asjalikumaks teha peale penaltit. Äärmiselt meeldiv on aga näha viimaks täisväärtuslikku ründeliini. Aastaid ootamist. Nüüd vaja vaid lihvida seda kokkumängu seal ees, saada Carroll'i esimese puute paremaks. Kapten võib vist karistuslöökide löömisest unistama jääda kui Suarez niimoodi jätkab. Meireles'ilt ootaks sellist mänguehitamisvõimet rohkem.
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustloodame,et suarez on out!
Natuke imelik oli ka Carrollile booooooo kisada kohe mängu algusest saati kui teil endil Titus platsil ja Bruce peatreener.
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustloodame,et suarez on out!mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas reed Vaata postitustvärdjasLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar