Algselt postitas cyhton
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas cyhton Vaata postitustMis seal lõpus toimus siis? Pikk lisaaeg? Kuidas penaltid olid... kingitud?Adiós amigos
Kommentaar
-
Algselt postitas Fänn614 Vaata postitustEhkki kohtunik halastas ilmselt Liverpoolile 90+12 minutil, tuleb suvel hankida kindlasti endale vähemalt 1 korralik kaitsja ja poolkaitsja..
Kommentaar
-
Uskumatult tempotu ja igav mäng täna, kui lõpufiasko välja arvata. Mina ei saa aru, miks me võõrsil peame nii tagasihoidlikult mängima, kui alles eelmine mäng City'ga näitas, et pallivaldamine pole probleemiks, kui seda vaja on. Viik on õiglane tulemus sellele mängule. 4 verinoort platsil - not bad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustUskumatult tempotu ja igav mäng täna, kui lõpufiasko välja arvata. Mina ei saa aru, miks me võõrsil peame nii tagasihoidlikult mängima, kui alles eelmine mäng City'ga näitas, et pallivaldamine pole probleemiks, kui seda vaja on. Viik on õiglane tulemus sellele mängule. 4 verinoort platsil - not bad.
Pulli peab saama:
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustUskumatult tempotu ja igav mäng täna, kui lõpufiasko välja arvata.
Algselt postitas Wingback Vaata postitustMina ei saa aru, miks me võõrsil peame nii tagasihoidlikult mängima, kui alles eelmine mäng City'ga näitas, et pallivaldamine pole probleemiks, kui seda vaja on.
Algselt postitas Wingback Vaata postitustViik on õiglane tulemus sellele mängule. 4 verinoort platsil - not bad.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMuide, näib, et Jonjo on Aggeri seltsis aega veetma hakanud. Varsti on terve klubi need-tätoveeritud-kiilakad-noorfvestist.
Robinsoni osas olin mängu vaadates negatiivselt meelestatud - koperdas, ei suutnud palli ära lüüa, pea käis Walcotti nähes ringi... tegelikult aga nüüd rahulikult mõeldes, siis sai ta ikka suure tööga hästi hakkama. Tema tegutsemine polnud küll kõige puhtam, kuid töö sai tehtud.
e: lugege kindlasti, isegi kui te jalkast midagi aru ei saa http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...t-in-the-world
e2: "it should have only been 8 minutes stoppage time, but the ref gave 10 when he saw ferguson sitting in the stands"see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Fänn614 Vaata postitustPikk lisaaeg(8 minutist sai 12) tuli eelkõige Carragheri vigastuse tõttu kui too Flanaganiga kokku põrkas.Supplies!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar