Algselt postitas Marduk
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
-
Algselt postitas StokOK sellisel juhul paugutasin tõesti puusalt. Aga ega tõepoolest suurt vahet ei ole, sest piletit on ju suht võimatu saada, kui ei taha oma raha viia Thomas Cookile või mustale turule. Tegelikult mind isegi huvitab, kui palju maksab ühe mängu vaatamine kodust väljaastumisest kojujõudmiseni.
Kommentaar
-
Aga lenda Londonisse oma lemmikuid vaatama.Nt. kohtumine Fulhamiga 9mail...http://www.beresor.se/?p=resor&id=225
sisaldab 2 ööd ja mängupiletit,lend Ryanairiga 8-11mai Lutoni maksab hetkel 36juurot,kokku 320 juurot(üks lisa öö vaja osta,kuna lennuk tuleb alles 11ndal)+muud söögi-joogkulud...minumeelest ca 2 nädala pärast toimuvale mängule polegi paha hind...
Kommentaar
-
Algselt postitas marconius Vaata postitustAga lenda Londonisse oma lemmikuid vaatama.Nt. kohtumine Fulhamiga 9mail...http://www.beresor.se/?p=resor&id=225
sisaldab 2 ööd ja mängupiletit,lend Ryanairiga 8-11mai Lutoni maksab hetkel 36juurot,kokku 320 juurot(üks lisa öö vaja osta,kuna lennuk tuleb alles 11ndal)+muud söögi-joogkulud...minumeelest ca 2 nädala pärast toimuvale mängule polegi paha hind...
Kommentaar
-
Hetkel siis nõnda lootustandev lobisemine.
Pepe on mängija, kellest tõepoolest hoiaks kümne küünega kinni, sest nii hääd vahti otsi tikutulega.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
"We won't speculate on what we are going to do in the summer," he said.
"There will be a bit of movement in and a bit of movement out. That's a fact of life and everybody knows that.
Kenny on suviste ostude-müükide kohta huvitavalt kasutanud "meie" ajavormi. Lepingu osas hakatakse lõpusirgele jõudma?
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKenny on suviste ostude-müükide kohta huvitavalt kasutanud "meie" ajavormi. Lepingu osas hakatakse lõpusirgele jõudma?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
spekuleeritakse, et Hugo Lloris'isee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
erinevaid signaale on olnud - Pepe on andud mõned kuud tagasi mõista, et tahab asju võita, samas on hiljuti öelnud "no problemos" + tema kaasaelamine väravate ja võitude peale on olnud siiras, kuid ei saa välistada saagat "Torres II"
see kui manager mingit mängu käib vaatamas ei ole tühi töö, mis aga on need põhjused... eks sellest saame ehk kunagi teadasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar