väga hea video!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustMiks sa arvad, et need ülemakstud City taburetid Liverilt vähem palka küsiksid? Istuvad oma lepingu pingil täis ja elu kui majoneesirull.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustnende kahe puhul ma mõtsingi, et erinevalt ülejäänud printsessidest oleksid nemad enda karjääri edukuse nimel selle ohverduse tooma, võib-olla. (võin neile ise pitsäärega taskuräti saata kui nad miljoni eegu asemel nädalas ainult pool saavad ja seetõttu krokodillipisaraid valatakse.)
Kommentaar
-
Ei taha osturallit. 3-5 täiendust probleemsematele kohtadele on täiesti piisav. Ma olen jätkuvalt seisukohal (nagu ka hooaja alguses), et meil on piisavalt häid mängijaid. Nüüd on nad mängima pandud. Vasak äär on probleem, sinna paar prod sisse. Vigased head mängijad vahetada välja tervete heade mängijatega. Kui põhmeeste kohtadele kedagi sisse tuua, siis selliseid kes oleks veidike teise suunitlusega kui praegused, et anda taktikate kasutamisele võimalusi juurde. Ei taha, et noored kes siiani lustida on saanud mingiks 2-3 aastaks täiesti reservi tolmu koguma lükatakse.
Kommentaar
-
Nädalavahetusel 7 minuti jalgpallimängude turniir Hong Kongis. Kaasa läksid laenult naasnud Darby, Eccleston ja Amoo.
Liverpool's squad for Hong Kong 7s: Deale Chamberlain, Steven Irwin, Stephen Darby, Jakub Sokolik, Nathan Eccleston, David Amoo, Thomas Ince, Suso, Nikola Saric, Nicolaj Kohlert.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Comolli kasutas õiget väljendit: "it was no brainer"
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMeeldivad uudised Anfieldilt. Nii Kenny kui Steve Clarke'iga kolmeaastased kontrahtid sõlmitud. Pressikas vist veel käib.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustPressika video linki sheerige, kui see kuhugile tekkib plz .
tho, igal pressikal saab korraliku kõhutäie naerda. Kenny on kunn ikka.
Kommentaar
-
Algselt postitas Britfag Vaata postitustLaivis ei vaadanud vai?
tho, igal pressikal saab korraliku kõhutäie naerda. Kenny on kunn ikka.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar