Algselt postitas Graeme
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustThe free signings Joe Cole and Milan Jovanovic, for example, earn £100,000 and £120,000 a week at Liverpool respectivelyAlgselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustmina ostsin enda köögitoolid märksa odavamalt..
Owen ja Cole on kohalikud ja (ex-)superstaarid. Nad võivad oma hiilguse säras selliseid numbreid küsida. Jova on aga ikka suhteliselt suvaline mees metsast.
Kommentaar
-
No eks nii Jova, Poulseni kui Cole'i palgad näitavad kui lootusetus seisukorras eelmisel suvel oldi. Klubi pakkus meestele mida iganes nad vaid oskasid küsida. Ja ega palju olukord muutunud pole. Liverpool pole enam glamuurne sihtkoht. Kui tullakse, siis üksnes kõva palga järele.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustOwen olla siis esinenud avaldusega, et istub parem rikkas klubis pingil kui mängib vaeses jalgpalli. Et ta olla varem vaeses klubis mänginud ja see oli kohe hästi kole. NUFC tegelased on mõttevälgatust parajasti väga raskelt seedimas.
Tea jah - Michael oli, on ja jääb oma noorpõlvesaavutustega mu südamesse, aga need viimased viis aastat sisuliselt muiduleivasööjana panevad ta karjääri väga veidrasse perspektiivi. Veidi kahju poisist, aga väga pole ka.
Eks tal mingis imelikus mõttes on ka õigus ju. Päeva lõpuks jäävad ju auhinna kapis paremini silma tiitlid, mitte klubi parima mängija auhinnad.
Kommentaar
-
eks ta nii ole, et oluline on see, kellel on surres rohkem asjusee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitusteks ta nii ole, et oluline on see, kellel on surres rohkem asjuSupplies!
Kommentaar
-
tip of the day: Gwen is a pussy
Tuleb välja, et Joe Cole kipub Tottenhami - eks kahju ole, oskusi tal on (küll Messi väikese varba jagu), kuid ei suutnud isegi neid realiseerida. Siinkohal on oma süü vast meite hooajal.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mul küll kahju ei ole, hooaja alguses nägi mees välja nagu Premieri tasemel mängija kuid hooaja lõpuks oli ta nagu mingi pühapäevaliiga õllekõht. Tundus nagu Cole suitsetaks paki päevas sest pärast viite minutit platsil oli kutil juba käed puusal ja hingeldas nagu oleks just maratoni lõpetanud. Selline "professionaal" saab veel 100k nädalas! Cole, Jovanovic, Poulsen ja Konchesky kiiremas korras maha müüa, see aitaks nii neid kui 'pooli makstavate palkade summat. Cole'i "parim enne" on läbi ja parem ongi kui 'arry ta ära ostab, geniaalne treener nagu ta on.
Kommentaar
-
Guardian väidab, et Henderson on klintšitud. Koduleht esialgu vaikib. Keskväljale soovitakse veel Charlie Adamit ka, mis kõik kokku tähendaks surmahoopi Jay Spearingi karjääriplaanidele 'poolis.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar