320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas reed Vaata postitustKurat ma tuleks ka siis !?
Vaikselt hakkab looma juba. Stok sa mängiksid meie võistkonnas ikka ?
Muidu kui ma õigesti aru saan, siis praegu on kindlad tulijad K Punkt, reed, Stok ja vb $$$ ning Marduk. Paar inimest veel vaja ja siis oleks täitsa hää juba.sigpic
Kommentaar
-
tundub, et Sammy Lee asub uutele jahimaadele.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustTule muidugi jah.
Vaikselt hakkab looma juba. Stok sa mängiksid meie võistkonnas ikka ?
Muidu kui ma õigesti aru saan, siis praegu on kindlad tulijad K Punkt, reed, Stok ja vb $$$ ning Marduk. Paar inimest veel vaja ja siis oleks täitsa hää juba.
Paistab, et Adam hakkab liikuma. Vahetuskaubana aastasele laenule läheksid sinna Darby, Shelvey (mis polekski nii halb, äkki siis Meireles jääb) ja Wilson. Mingi raha peame kah andma.
Homme hakkavad Lucas ja Suarez Copa ameerikas kõmmutama. Loodame, et kumbki mingit vigastust sealt ei korja.
6 nädalat aega PL avalöögini ja vasakul äärel muutusteta
Kommentaar
-
krt, on alles riigid välja valitud, kus turnad toimuvad - Pacheco sõidab Hispaania U20-ga Escobari pärandit kaema. Esimene mäng 31 juulil.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Criyx Vaata postitustAlberto Aquilani says he is looking forward to returning to Liverpool following his season-long loan at Juventus.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustNice? Põhimõtteliselt oli mees (olenemata esimesest täishooajast viimase seitsme aasta jookul) nii kesine, et Liverpool lasi hinna 10 miljoni euri peale ehk 2 korda madalamaks, kui mehe paari aasta tagune ostuhind ja Juve ikka ei võtnud teemat kaalumisele.
Tervena ta ju väga paha mängumees polegi, kuid eks Juvel ole omad plaanid, mis ei sunni neid meeleheitlike oste sooritama.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustNice? Põhimõtteliselt oli mees (olenemata esimesest täishooajast viimase seitsme aasta jookul) nii kesine, et Liverpool lasi hinna 10 miljoni euri peale ehk 2 korda madalamaks, kui mehe paari aasta tagune ostuhind ja Juve ikka ei võtnud teemat kaalumisele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Criyx Vaata postitustAlberto Aquilani says he is looking forward to returning to Liverpool following his season-long loan at Juventus.
Noh seni kuni tervena püsib võib isegi loota täitsameest väljakul, aga kauaks...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar