Minu arust ka, vähemalt ei ole mingi Cmon laske hinda odavamaks et saaksin juvese whinimist.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitust3x16 minsa pean ikka vastu. Vist Aga pange kirja mind siis.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitusttundub, et Sammy Lee asub uutele jahimaadele.
Kommentaar
-
Raheem Sterling lõi eile värava ja Adam Morgan skooris pendlaseerias. Rõõmu kui palju lõpuks, sest inglased võitsid pendlaseeria järel Argentiinat ning meie poiste U17 MM jätkub. Kaitsja Brad Smith mängis samuti 90 minutit.
Üleminekuaken aga nüüd siis päris ametlikult lahti ja hooajaeelsed treeningud kohe algamas. Ootaks paari lähema nädala jooksul värskeid uudised, kes in ja kes out.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Sterlingu värav oli nagu tema eilne mäng - koba
Mäng toimus üsna rasketes oludes - vihma kallas nii, et mängu lõpuks mõnes kohas pall jäi vette kinni.
Kokku minnakse Sakslastega, kes 4:vastuseta sõitsid üle ameeriklastest.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustVähemalt 2 inimest oleks veel vaja meie võistkonda, et saaksime Soccerneti turniirist osa võtta. Kellegil ei ole huvi ?
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustVähemalt 2 inimest oleks veel vaja meie võistkonda, et saaksime Soccerneti turniirist osa võtta. Kellegil ei ole huvi ?
Ning tase on ka suht kesine harrastaja oma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Suht Pohh Vaata postitustMa oleks nõus aga ma 14 muidu, maitea, teadmiseks lihtsalt.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustMul mingisugune huvi isegi on, aga Liverpooli särki mul pole.
Ning tase on ka suht kesine harrastaja oma.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustAga siis võib lihtsalt mingi punase särgi ka selga panna. Aga oled siis kindel tulija ?
Kommentaar
-
kui keegi (nt. Crackerz) tahab, siis võin anda/saata Diouf'i särgi, L-suurus, punane. Tagasisaamise soovi pole.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustkui keegi (nt. Crackerz) tahab, siis võin anda/saata Diouf'i särgi, L-suurus, punane. Tagasisaamise soovi pole.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar