Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustNaljakas tegelikult, et nii paljud Carrollit räigelt ülemakstuks peavad. Korralikud Strikerid on tegelikult paras defitsiit ja odavamalt nagu ei leiagi ennast tõestanud venda (seda küll Premis eks). Nagu enamus suurklubisid ajavad 30-40 milli euri(mis on rohkem kui pound btw) eest taga praegu Neymari, tüüpi, kes pole euroopas mänginudki.
Kommentaar
-
Sky Sports annab meile teada, et Coventry City oli lähedal Pacheco laenule võtmisele, kuid 'pool tõmbas juhtme välja, kuna soovib noormeest endale lähemal hoida.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSky Sports annab meile teada, et Coventry City oli lähedal Pacheco laenule võtmisele, kuid 'pool tõmbas juhtme välja, kuna soovib noormeest endale lähemal hoida.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitust?????
FC Otepää II
Kommentaar
-
Algselt postitas Martinho Vaata postitustNonoh, 2 korda juba siin teemas enne sind sellele tähelepanu juhitud... Mitu korda veel vaja on?
Kommentaar
-
Malaysia XI 3:6 Liverpool
Tänase mängu kohta niipalju, et kui esimene poolaeg oli aeglane, vigaderohke ja frustreeriv, siis teisel poolajal sissetulnud mehed eesotsas Aquilaniga panid palli kiiremini liikuma ning Malaisia kaitse murti lahti lõpuks. Kaitses on ikka veel probleeme, sest kahes mängus 6 väravat lasta lüüa ei ole just kõige parem näitaja. "Lööge meile palju tahate, me lööme ikka rohkem."
Vahepeal on räägitud uue vasakkaitsja ostust. Spekuleeritakse, et selleks võib olla Cissokho Lyonist või Enrique. Aga kuna Enrique väidetavalt soovib Meistrite Liigas mängivat klubi nagu näiteks Arsenal, siis see variant langeb ära vist.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar