Martin Atkinson's last 4 games of reffing #LFC : 4 opposition cards, 13 for LFC. 3 opposition penalties, 0 for LFC.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitustMartin Atkinson's last 4 games of reffing #LFC : 4 opposition cards, 13 for LFC. 3 opposition penalties, 0 for LFC.
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustKrt,kuna olen tööl,siis pean leppima mingi striimiga täna,aga myp2p leht juba eilsest maas-teab keegi,kas see püsiv nähtus ja annab mõni mingi muu aadressi?Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas imgoinghome Vaata postitustTöötav myp2p.eu link, mis minul vähemalt toimib.
Kommentaar
-
Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustkõrgem tase - juba enne mängu kohtuniku süüdistama hakata.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustKui sa 'pooli mänge tihemini vaataks siis teaksid Atkinsoni vile (ning kui halb see võib olla) väga hästi. Ma pole kedagi süüdistanud, tõin vaid välja ühe huvitava statistika.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustMiqueli viga Carrollile oli ka puhas pennal
Algselt postitas $$$ Vaata postitustja Frimbongile oleks pooled kohtunikud punase ära andnud.....
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar