Fuck yeah! 2-0 Liverpoolile!!!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitust
P.S. Dannar, ma pole mitmuses, pole seal VSB's vaja kõiki 'pooli fänne ettenutmises süüdistada.
Top of the League, raisk !sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas K Punkt Vaata postitustTop of the League, raisk !
Kommentaar
-
Algselt postitas BloddyTear Vaata postitustmis sa kilkad, homme olete sealt läinud. igaljuhul.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMõningase kohtuniku abiga, [x] tehtud! Samas Gunnaritel midagi öelda ei ole, sest ise nad ei suutnud ühtegi lüüa. Frimpongile panin üsna kiirelt diagnoosi ära, et lõpuni see mees ei mängi. Pärast panin Wengerile diagnoosi, et hooaja lõpuni ta vastu ei pea. Eks näis.
Carroll kurat, palgast kinni pidada, kui ära lööma ei hakka! Adam on mõnusalt ambitsioonikas, kaks korda oma poolelt peale lüüa. Arsenali poolelt Aršavin oli nii sitt, et isegi Pooli toetajana oli halb vaadata.
Kommentaar
-
Algselt postitas BloddyTear Vaata postitustmis sa kilkad, homme olete sealt läinud. igaljuhul.
Aga kihla tahad vedada ? Samamoodi nagu eelmine aasta
Algselt postitas zip Vaata postitustPoolakas tegi päris head tööd, et Carrolli värav ära hoida (kui too peaga peale lõi). Andylt võeti minu arust ka üks täiesti määrustepärane värav ära kui talle vilistati viga Koscielny tõukamise eest kuigi kordusest oli hästi näha, et Carrollil oli lihtsalt korraks käsi vastu prantslase selga, mingit tõuget ei olnud.sigpic
Kommentaar
-
No käsi oli seljal ja kergelt lükkas, Koscielny vb kergelt kukkus, aga kõik määrustepärane. Ja Carroli pealöök oli hea sooritus tema poolt, mitte nö eksimus realiseerimisel. Adam oma poole platsi pealt löögi üritustega oli liiga ambitsioonikas. Pool midagi erilist ei olnud pigem oli Arsenal nii kehv lihtsalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas zip Vaata postitustPoolakas tegi päris head tööd, et Carrolli värav ära hoida (kui too peaga peale lõi). Andylt võeti minu arust ka üks täiesti määrustepärane värav ära kui talle vilistati viga Koscielny tõukamise eest kuigi kordusest oli hästi näha, et Carrollil oli lihtsalt korraks käsi vastu prantslase selga, mingit tõuget ei olnud.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas StokTõsi, Chesney tegi hea mängu täna. Küllap Carroll teab ise ka, et oma suure kogu tõttu vilistatakse alati tema kahjuks, seega hoidku oksad koomal. Aga tunni ajaga üks määrustepärane pealelöök on natuke vähe targetmanilt. Vast saab end käima ikka, meil on tema teeneid vaja. Muuseas, mille eest ta kollase sai? Ta oli pikalt sulus, arvatavasti nägi ka lippu, aga mängis edasi, lõi väravasse ja alles siis käis vile. Või oli enne ka vile ja mina lihtsalt ei kuulnud?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar