Siin peaks nägema mängu
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustInteresting... Pacheco läheb aastaks Forlanile Atletico Madridi küüti pakkuma.
Coates on vägagi teretulnud. Kaitsja - seda just oligi vaja!
Kommentaar
-
Eks näis kas Forlan üldse Altetico'sse jääb. Praegusel juhul on algkoosseis ja küüdi pakkumine huumori teemasee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Just hearing Liverpool could be in the Champions League as a result of Fenerbahce being expelled. When a team is expelled UEFA may give the place to the team with the highest co-efficient not currently in Europe. However - no nation can have more than four teams in the Champions League so all may rest on Arsenal losing? Trying to get confirmation.
sigpic
Kommentaar
-
Hoidkem enda hobuseid, sest seda ei juhtu. CL-i koht läheb suure tõenäosusega järgmisele Türgi satsile. Kui Portsmouth üle-eelmisel hooajal EL-is ei saanud mängida, anti koht liigas 7ndaks jäänud satsile (Liverpoolile). CL-i koha andmine Liverpoolile, kes jäi Inglise liigas 6ndaks, ei oleks kuidagi moodi loogiline.
Kommentaar
-
kui jäime 7ndaks, siis oli loogiline ja kui jäime 6ndaks... pole enam ole loogiline
sci-fi on see teema aga jah.
muidugi puhtalt teiste (arsenali) kiusamise pärast võiks see teoks saada.
eriti ei tahaks uskuda, et türklaste sats pileti saab - neil seal võta üht ja viska teist - mustade värk.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
match fitnessi on vaja ju kuidagi koguda. Doni oleks võinud aga küll väravasse panna.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustMhm kust sa seda koosseisu nii vara vaatad? Äkki annad lingi uudisele vms.Aitäh!the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar