Peaasi, et Jussi nüüd eelmise nädala prohmakata mingi supermänguga heastama ei hakka ^^
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Britfag Vaata postitustHead striimi?Adiós amigos
Kommentaar
-
notlob oli lihtsalt nii pask, et neile oleks pidand mingi 4 kuni 6 väravat kotti taguma. suarez on fantast ründaja, aga pedekast koopaorav of a person enda jaburate daivimiste ja temperamentsusega. või ma olen liiga idaeurooplane, et seda keevat verd mõista. vabalöögi mitteandmine oli muidugi...mai tea, muidu jube hea vile.
tahaks teid chelski vastu näha.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Suarez võiks tõesti rohkem peale proovida lüüa selle asemel, et viga välja nõuda, aga vähemalt tegi ta enda rumalad otsused heade söötude ja rünnakutega tasa. Teisel poolajal näidati muljetavaldavat mängu, tundub et uutel tüüpidel tuleb kokkumäng aina paremini välja. Henderson avaldas mulle uutest vast kõige enam muljet, head teravad söödud, oli rünnakutes alati osaline ja oli üleüldse aktiivne. Adam sai ka väga hästi hakkama. Skrtel paremkaitses oli üllatavalt hea ning seda nii rünnakul kui ka kaitses.
Carralt rumal viga lasta Boltonil see värav lõpus saada. Läks clean sheet ja osa punktidest mu FF tiimis.
Kommentaar
-
See, et lasime värava oli suht jama, aga muidu toimis kõik ju fantastiliselt.Parim mängija oli Adam minu arvates, kus skooris parema jalaga, andis päris head passe ja töötas üldse tagasi ka hästi.Hendersonile loodame, et sa enesekindlust juurde oma väravaga.Suarez oleks võinud oma võimaluse ikka ära lüüa, sellegipoolest mängis ta hästi nagu kogu aeg.Oleks võinud ju lasta tal lõpuni mängida, aga seda näljasem ta on.Üldiselt oli mäng ju päris hea.Kui Carroll tuli Liverpooli olid ootused suured, aga praegu ei tundu et ta oleks oma 35M väärt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustKui Carroll tuli Liverpooli olid ootused suured, aga praegu ei tundu et ta oleks oma 35M väärt.
Aga super mäng täna. Sunderlandi mängule täpselt vastupidine teine poolaeg. Kahju muidugi sellest viimasest Carra bläkist, puhas leht oleks päris mitu punkti FF-s andnud
Kommentaar
-
Päris pull mäng oli - välku ja pauku südamesse.
Lucas võttis Boltonilt oma super tacklamistega igasuguse mänguisu ära - boss of bosses.
Ei tea, kas Barca hakkab Suarez't taga ajama?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar