Algselt postitas H.M Murdock
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas zip Vaata postitust
Edit: Hommikul jäi ka ostu/müügi arvutus pooleli. 67-17=50 eurot miinust. Samas suur ports avaldamata üleminekusummasid, et ehk number veits kahaneb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Timbu Vaata postitustOsteti ikka 11,5 M £ (13 M €) eest.
saan õigesti aru, et osteti £11.5m eest ja müüdi £12m eest? naiss.
Algselt postitas Marduk Vaata postitustehk number veits kahaneb.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustmitte üle 7m. fännid peavad omanike üle ikka väga õnnelikud olema.
Kommentaar
-
Jordan Henderson lõi eile kauni värava kui Inglismaa U21 võitis asereid 6:0. Mulle paistis, et algkoosseisus mängis 'pooli noortest ka Flanagan. Ja Shelvey tuli vahetusest.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ai kurja, päris vihane üleminekute aken teil. Kiitos selle eest, et Bellamy vihma käest tuppa võtsite, eks ta vahest saab igasugu toredustega hakkama, aga vähemalt on vihane võitleja ja alati hingega asja juures. Ilmselt on tegu mingi sellise diiliga, et Shitty maksab mingi osa tema palgast ka kinni veel. Sellessuhtes ei tasu ju Meirelese ülemineku pärast liialt pisaraid poetada, et saite Adami 8M eest ja 4M jäi veel ülegi !
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustAi kurja, päris vihane üleminekute aken teil. Kiitos selle eest, et Bellamy vihma käest tuppa võtsite, eks ta vahest saab igasugu toredustega hakkama, aga vähemalt on vihane võitleja ja alati hingega asja juures. Ilmselt on tegu mingi sellise diiliga, et Shitty maksab mingi osa tema palgast ka kinni veel. Sellessuhtes ei tasu ju Meirelese ülemineku pärast liialt pisaraid poetada, et saite Adami 8M eest ja 4M jäi veel ülegi !
Kommentaar
-
ei tahaks hästi uskuda, et 90k vend pingile sebitakse. Väidetavalt võlus Bellamy't võimalus mängida Kenny all.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar