Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Olen räme demagoog ja ütlen, et kõike ei saa rahas hinnata
Vaadates ühte ueislast, kel vanust 37 aastat ja ikka jookseb nagu noor jumal siis oleks ma väga tagasihoidlik pensile saatmise ea äraarvamismängus.
Õnneks on ka uusi peale kasvamas, kellest saavad pühad lehmad. Kaitseliini on tulemas õnneks palju oma kasvandikke ja ka keskväli on ikkagi mehitatud suht normaalselt noortega, kellest ka osa päris oma kasvandikud. Tulevikku vast on.
see aasta oli näiteks 6 punast poissi U-18 koondises
Gerrard olla juba ühes suletud treeningmängus kaasa löönud, aga Spursi vastu ta vaevalt alustab. Ehk on pingil. Kelly on enam-vähem terve ja vist isegi Fab, aga Johnsoniga on järjekordselt mingi jama.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
kõik on ja läheb lihtsalt valesti. veab, et kotikud vastas on, muidu ei jõuaks palle väravast välja võtta.
kohtunik pole ka vist pikka aega saanud - iga asi on kohe kollane. õige ka muidugi, ainult valele poolele lähevad need kaardid
loodame siis teiselt poolajalt parimat - 10 mehega see mäng polnudki väga halb, kehva lihtsalt. jube palju tagasi sööte koguaeg. ei tea, kas pole ees kellegile sööta või on ebakindlus nahas. elame-näeme. sitt on see kui suudame viigistada ning lõpus ühe veel sisse imeme. kõik teised käekirjad oleks seeditavamad.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
kõik on ja läheb lihtsalt valesti. veab, et kotikud vastas on, muidu ei jõuaks palle väravast välja võtta.
Well trolled
Reina praegusele koormusele ikka pidas veel vastu ? Või sai mingisuguse kodarluu väsimusmurru ? Nõnda palju palle pole ta vist harjunud välja noppima.
läks isegi hästi. kohutavad olime pea igal sentimeetril. eks vastastele tuleb krediiti ka jagada, sest see oli tõenäoliselt nende käesoleva hooaja parim mäng.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar