Ei saa kuidagi tähelepanemata jätta
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustHakkate täna minema juba?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustTäna mitte, aga nädalapärast tuleb sammud lennujaama ette võtta küll jah
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustOlen ka uurinud asja, mina, kellel on vajadus hea hotelliga ja mugava lennuteeninduse fänn, siis klm-iga paar ööd pluss mängupiletid, maksaksid nägu edasi-tagasi ja arvestatud joomise raha ka juurde,siis nats üle 700 euri.FC Flora
Kommentaar
-
Flanagan, Kelly ja Henderson kaptenina mängisid kõik eile 90 minutit kui Inglismaa U21 võitis EM-valikmängus Islandi 3:0.
Edit: Ja Danny Wilson 90 minti Shotimaa U21 kaitses. Luksemburg löödi 5:1. Miks pole Dannyle korralikku laenuklubi leitud? Usun, et vähemalt põhjapoolt piiri leiaks huvitatu vaevata.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Robbie Savage meenutab BBC lehel aegu kui linnaderbisid ei võetud veel vennatapuna. 1986. aasta karikafinaalis kui Ian Rush Evertoni vastu kaks väravat lõi, istusid sinised ja punased toetajad sõbralikult koos. Ilmselt on sellest ajast pärit ka minu isiklik sümpaatia Evertoni suhtes.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Jose Vaata postitustOlen ka uurinud asja, mina, kellel on vajadus hea hotelliga ja mugava lennuteeninduse fänn, siis klm-iga paar ööd pluss mängupiletid, maksaksid nägu edasi-tagasi ja arvestatud joomise raha ka juurde,siis nats üle 700 euri.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustAlla 5* ei ööbi? Ideaalis on 50-60 euri lennupilet, samapalju mängupilet. Muud kulud vastavalt sellele palju ise tahad kulutada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar