Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustJa 2 ilma kolmandata ei jää. Henderson skooris norrakate vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Chemic Vaata postitustInglismaa Iniesta?
Kommentaar
-
Kui lähedal pankrot tegelikult oli.
Uskumatu, et neist hulludest päevadest möödas vaid napid 12 kuud. Tundub väga-väga ammu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKui lähedal pankrot tegelikult oli.
Uskumatu, et neist hulludest päevadest möödas vaid napid 12 kuud. Tundub väga-väga ammu.
Kommentaar
-
-
Põhjalik tutvus pesapallihullu 'pooli omanikuga, kes ei teadnud enne klubi ostmist Inglise jalgpallist mitte midagi.
Paneb mõtlema, kummale hobusele jänkid panustavad kui mõlema jaoks enam aega ja raha ei jätku. Põhus teleõiguste debati tõstatamiseks ongi ju selles, et Henry't ja Wernerit huvitab eelkõige 'pooli potensiaalne Aasia fännibaas. Sama lugu klubi peasponsoriga, kes oma äri ka Aasias peab. Põhjust omajagu murelik olla.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Murelik? Kas sa tahad öelda, et inimesed panevad ca 400 milli lauale ning siis ühel päeval neid enam see raha ei huvita? Ega nad nüüd mingid nafta- ja metallimagnaadid ole... isegi vist sulid mitte
Tõenäoliselt on matemaatikud välja töötanud mitu erinevat valemit, skeemi ning nüüd suuvoodrid on asunud müügi-lobi-või-mis-iganes-töö kallale.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Nojah, ses mõttes murelik, et kui äri põhineb Aasia fännide huvil siis Aasia fännide huvi põhineb karikatel ja supertähtedel. Kui kumbagi meil lähiaastatel ei paista, võib Aasia fänn mõne teise särgi kasuks otsustada. Ja 'pool peab uue ärimudeliga omaniku leidma.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Ma pole küll Aasia fännidega kokku puutunud, kuid kaugemalt vaadates on jäänud mulje, et need fännid nõnda labiilsed pole, et iga prääksu peale uue jumala otsivad. Pigem on antud regioon nõnda suur ja avastamta (lüpsmata), et see häirib onu Tommi.
Ma olen päris kindel, et seda raha nad seal ripakile ei jäta. Ma olen päris kindel, et see raha korjatakse üles viisakalt.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar