Algselt postitas BlueBlackWhite-
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Ilus mäng ja kaotatud 2 punkti. SG oli taas meeldiv platsil vudimas näha. Henderson tuli vahetusest ja tõi sobiva teravuse. Lõpus ründaja sisse toomine oleks ehk midagi muutnud, aga see on oleks. De Gea tegi paar väga kena tõrjet.
Oktoobri järele jäänud PL mängudest tuleb maksimum võtta, siin enam vabandusi ei tohi otsida. Eriti arvestades, et meeskond on hetkel terve.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustOktoobri järele jäänud PL mängudest tuleb maksimum võtta, siin enam vabandusi ei tohi otsida. Eriti arvestades, et meeskond on hetkel terve.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJohnsonist ja Aggerist pole esialgu vähimatki märki, aga võib-olla nad lihtsalt ei mahu vahetuspingile. Muidu oleks sobiv aeg veidi liidritele järgi võtta tõesti.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAggerist
võib-olla nad lihtsalt ei mahu vahetuspingile.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustManku vastu mahtus iseenesest laupäeval täitsa kenasti.
Aga kui Johnsonist juttu juba tuli siis äkki on võimalik et Kelly jätab ta hetkel pingile? Sest mu meelest on Kelly paremas ääres suht veatu olnud.★★★★★★
Kommentaar
-
Täna siis Rangers v Liverpool 18th Oct, 19:30.
Coatest sooviks kindlasti keskkaitses näha.
Aga nagu kenny ütles siis koosseis pidavat tulema üldjuhul sellistest meestest kes weekendil väga mänguaega ei saa.
Carroll, Bellamy võiks ka alustada.
Suarezt, Reinat jne ma mängu ei topiksOle sõber alati, muidu teen sust salati
Kommentaar
-
Algselt postitas Grillnox Vaata postitustTäna siis Rangers v Liverpool 18th Oct, 19:30.
Aga nagu kenny ütles siis koosseis pidavat tulema üldjuhul sellistest meestest kes weekendil väga mänguaega ei saa.
Suarezt, Reinat jne ma mängu ei topiksAlgselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Grillnox Vaata postitustKas Doni on ültsegi mängu saanud?
Võiks talle ju ikkagi võimaluse anda, hea väravavaht.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Grillnox Vaata postitustTäna siis Rangers v Liverpool 18th Oct, 19:30.
Suarezt, Reinat jne ma mängu ei topiks★★★★★★
Kommentaar
-
your wish is my command
Doni, Johnson, Wilson, Coates, Agger, Spearing, Lucas, Maxi, Aurelio, Carroll, Bellamy. Subs: Reina, Hansen, Enrique, Henderson, Kuyt, Downing, Adam, Skrtel, Flanagan.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar