ei tea jah, mis seal juhtus-toimus, et lõpus ainult lahmima hakati - justkui oli plaan lasta vastastel palli liigutada, aga neil ei tulnud see kuidagi välja. igal juhul imelik.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Sun photoshopis kipsi juurde ilmselt, sest guardian räägib, et jalg oli plaasterdatud. Kannast olevat vesi välja võetud. Jama jah temaga. Kuigi Henderson on kenasti mänginud kardan ma et kogenud Chealse vastu sellest ei piisa. Man City on üldse omaette teema sellise kaitsega nagu ta meil on. Õnneks on koondisemängud vahel, et annab lisaaega paranemiseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustSun photoshopis kipsi juurde ilmselt, sest guardian räägib, et jalg oli plaasterdatud.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Marduk - "plaster" on siiski pigem kips, mida vincent tabavalt illustreeris + vaevalt plaaster uudisekünnist oleks ületanud.
Mis puutub aga Chelsea vs Henderson, siis jätaksin ta parema meelega pingile koos Carrolliga ning annaks Kuyt'le ja Maxile võimaluse.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
pinda hakkab käima see meedia torm Suareze vastu, mängijad ja treenerid süüdistavad küll rassismis küll daivimises, viimane siis Bromist:
mis siis et see oli hoopis loll viga kaitsjalt.
Ei tea kas üritatakse murda liiga heas hoos meest? Loodetavasti ei viitsi Luis ise proovida veel lehti lugeda sest keel pole korralikult selge★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustlol.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustpinda hakkab käima see meedia torm Suareze vastu, mängijad ja treenerid süüdistavad küll rassismis küll daivimises, viimane siis Bromist:
mis siis et see oli hoopis loll viga kaitsjalt.
Ei tea kas üritatakse murda liiga heas hoos meest? Loodetavasti ei viitsi Luis ise proovida veel lehti lugeda sest keel pole korralikult selge
Kommentaar
-
Njh, selge valeotsus äärekohtunikult kuid liverpoolil oli edasises mängus 2 kindlat penalti võimalust kui kaitsja blokis carrolli ürituse käega ja nurgalöögi ajal tõmmati ta jõuga maha, mõlemal juhul oli kohtunik heas positsioonis kuid ei andnud pennalt seega oli õiglus olemas.This is Anfield,
Kommentaar
-
Algselt postitas markus:) Vaata postitustKuna hooaeg algab? Liverpool tabelis viimane eelmin hooaeg?sigpic
Kommentaar
-
Stevie võib siis kuu aega vabalt väljas olla.
aga
Jack Robinsonile uus contract. http://www.liverpoolfc.tv/news/lates...has-big-future
Väga hea tulevikulootus.★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar