See, et Gerrardi tervise või võimaliku naasmise aja kohta mitte midagi öelda ei taheta viitab sellele, et tema platsile tulekut peame väga kaua ootama.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Kas te Seyi Ojo't teate?
Kaks korda mänginud u16-ne eest - peale esimest mängu tegi väidetavalt Chelsea pakkumisega algust ja 'pool lõpetas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ärgen'd jamage mehed. Meil on siin madalseis käimas. Clean sheeti hoiame aind kahel juhul: 1)kui vastane ei ründa 2)kui vastane mängib järgmine hooaeg madalamas liigas ilmselt. Aga muidu jaa, võit kuluks ära. CL-i koht muutub keeruliseks juba vaikseltLegend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustAga muidu jaa, võit kuluks ära. CL-i koht muutub keeruliseks juba vaikseltsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustCL-i koht muutub keeruliseks juba vaikselt
Loodetavasti chelski kaitse lubab endiselt häid võimalusi, aga see ei tähenda et meie omad selle ära lööks lõhnab küll viigi moodi.
Tegelikult kardan natuke seda kui Adam on Lucase kõrval. Ta ei tule tagasi ja pole ka kõige kiirem mees platsil niiet Mata võib kähku selle ala lahti muukida ja peame lootma Aggeri ja Carra viimsehetke täkklitele. Teine tähtis punkt on et Kuyt oleks algusest platsil.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustJah, juba liiga palju tahtjaid liiga vähestele kohtadele.
Loodetavasti chelski kaitse lubab endiselt häid võimalusi, aga see ei tähenda et meie omad selle ära lööks lõhnab küll viigi moodi.
Tegelikult kardan natuke seda kui Adam on Lucase kõrval. Ta ei tule tagasi ja pole ka kõige kiirem mees platsil niiet Mata võib kähku selle ala lahti muukida ja peame lootma Aggeri ja Carra viimsehetke täkklitele. Teine tähtis punkt on et Kuyt oleks algusest platsil.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar