Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Seostaks seda lahkunud Gary Speediga...
Streamida saab ikka
Kommentaar
-
Oli nüüd see punane õigustatult antud?
Mitte et ma zitturite poolt oleks, aga esimene kollane polnud küll seda väärt.
Ma ei teagi enam, kumb on Euroopa parim noor-gk, kas Hart või De Gea - see Carrolli peapalli äravõtt oli ikka WHOHHOOOAAA.
Mul on niivõrd kahju, et ta City poiss on, üks väike unistus oleks teda DDG asemel olnud näha.Kommentaar
-
Väga sitt ja pettumust valmistav viik! Liverpool oli Cityst ikka väga üle, eriti teine poolaeg...just selliste viikide pärast top 4 ei jõutagi...millal üldse viimati Anfieldil võideti? Tottenham nüüd eest libisenud.FC FloraKommentaar
-
Pekki. Aina enam kiskus mäng meie poole, aga ei suudetud siiski mitmetele rünnakutele viimast kliinilist lihvi anda. Natuke murelikuks teeb see, kuidas teinekord väga lihtsas olukorras anname rünnaku ära. Man City siit enamat kui viik absull ei teeninud. On õnneks selge, et meiega neile mängida ei sobi. Ka varasemad viimased kohtumised.
Reina sai täna eriti palju karistusalast väljas joosta.
Kaitseliin peab ka endale meelde tuletama, et tegemist on ikkagi väravavahiga, mitte kõige viimase kaitsemängijaga, kellele võib lõpmatult tagasisööte anda.
Kuyt tõesti kehvik veits, Henderson - no ma ei tea - ta pole siiani endale nagu õiget positsiooni leidnud platsil. Isegi Johnson oskab (varuwingerina) ohtlikumalt-kasulikumalt tegutseda. Lucas nullib mehi mõnuga ning Skrtl-Agger on täitsa mehed lately. Suarez täna liiga üksi seal ees - ei saagi mingit imet oodata ainult temalt.
Carroll'i oleks mina toonud palju varem sisse ja Maxi samamoodi, sest Downingu viimane teravus jättis soovida.
Oijah, thankyou Charlie Adam and goodnight.YNWA!Kommentaar
-
Tottenham võitleb juba tükk aega kõrgema koha eest, kui seda on neljas. Võitlus neljanda koha eest käib pigem Arsenali, Chelsea ja Liverpooli vahel.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar