Algselt postitas eston maravilha
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Makuz Vaata postitustEi usu, et seda hakataks vaidlustama.
Kommentaar
-
Kaks mängu, kaks väga erinevat tulemust.
Reservid purustasid Wigani 5:1. Klubisse naasnud Jonjo Shelvey sai hakkama neist väravatest kahega, Adorjan, Eccleston ja Suso lisasid igaüks ühe. 'pool: Hansen, Flanagan, Sama, Wisdom, Wilson, Coady, Suso, Shelvey, Ngoo, Eccleston, Adorjan.
FA noortekarikas aga lõppes meie jaoks kohe alguses. Swanseale kaotati 1:3. 'pool: Belford, Hatch, Smith, Rafferty (Wilson), Regan, Aylmer (Quirk), Sterling, Pelosi, Morgan, Sumner (Gainford), Lussey.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustLiverpool ja Suarez said süüdistuse pahades tegudes ja aega kuni 12.12 vastuväiteid esitada.★★★★★★
Kommentaar
-
FA võiks pigem vaadata kuidas fännid vastasmeeskondi kohtlevad! Kuskilt olin lugenud, et Suarezele oli päris mõnitavaid hüüdeid tehtud ning loomulikult ka konstantne vilekoor tema palli puudutamiste peale käis ka asja juurde. Sel juhul isegi hea, et nii kaua mees vastu pidas, et alles lõpus miskit neile viibutas/tegi. Tundub parajalt idiootne otsus kus lihtsalt üritatakse kas Poolile või Suarezele mingit pointi selgeks teha.
Ärge saage minust valesti aru. Suarez on ebasümpaatne oma eelmiste käitumiste tõttu (käsipall/inimsööming/dive'mine) aga nii ikka ei tasuks inimest kohelda.
Kommentaar
-
järelikult kirjutas kohtunik midagi piidrissesee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustFA võiks pigem vaadata kuidas fännid vastasmeeskondi kohtlevad! Kuskilt olin lugenud, et Suarezele oli päris mõnitavaid hüüdeid tehtud ning loomulikult ka konstantne vilekoor tema palli puudutamiste peale käis ka asja juurde. Sel juhul isegi hea, et nii kaua mees vastu pidas, et alles lõpus miskit neile viibutas/tegi. Tundub parajalt idiootne otsus kus lihtsalt üritatakse kas Poolile või Suarezele mingit pointi selgeks teha.
Ärge saage minust valesti aru. Suarez on ebasümpaatne oma eelmiste käitumiste tõttu (käsipall/inimsööming/dive'mine) aga nii ikka ei tasuks inimest kohelda.
PS! M6ikab ta yldse inglise keelt?
Kommentaar
-
ma olen sinuga nõus, sest tõenäoliselt isegi chelsea treeningmängus vilistatakse + terry ja ashley on suht pointless inimesed ka ning nad saavad aru, et kui juhuslikult kerge vile nende poole tuleb, siis see on pigem tunnustus nende olemasolule. ei midagi enamat.
väga selgelt on näha, et Suarez püüab enda käitumist kontrolli all hoida ja jalgadel püsida ning kõike muud ägedat mitte teha. kuid kari idioote ei saa sellest aru, sest nad on valgu söömisega hõivatud ja peeretavad ning kisendavad.
ps. minuarust ta ei mõista inglise keelt, vaid lihtsalt petab omasid miimikaga. real deal holifield.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar