Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pole küll liverpooli vihkaja aga minu arust õige karistus Suarezile.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Praeguse info kohaselt pole tegu (solvamine) ja karistus (8 mängu + 40k) tasakaalus.
"Õige" oleks see karistus ehk siis, kui koos selle avaldamisega antuks kaasa ka argumenteeritud kirjalik selgitus, kuna karistus viitab rassismile, mis on kaasaegses ühiskonnas suhteliselt karm plekk - isegi 9 aastat tagasi lastud sõnad (mille eest ka avalikult vabandas) ei jäta üht meest seni rahule. Võib olla kirjalik selgitus veel tuleb selle aasta sees ning võib olla saab see vastupidiselt ootustele olema opis ebameeldiv, meile siis.
Seni aga:
e: see pilt, sõnum pole tõestus, vaid toetus.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Pole küll liverpooli vihkaja aga minu arust õige karistus Suarezile.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Esmaspäeval pidi patrice evra nimeline aktiivne tsüklon alustama liikumist meie väikese kodumaa poole . Varuge tikke ja küünlaid pühadele õdedele,välja ei soovita minna-suure tõenäolisusega sajab taevast väikeseid asiaate ja nii 10 x järjest ja 30-60 meetrit sekundis.Soovin ilusat jõulu ja ilma kõikidele Eesti Karismaatilise Episkopaalkiriku aktivistidele,maausulistele,kommunistidele,hutudel e ja tutsidele....Alati Teie, Pendel.
How dare you? You have stolen my dreams, my childhood.
Banging your head against a wall, burns 150 calories an hour
Väga meeldiv, et Stevie pingil lõpuks on. Nüüd tuleb vaikselt mänguaega andma hakata ja loota, et mingit uut jama ei tule.
Koosseis on suht okei. Loodetavasti Carroll suudab vähe paremat näidata kui ta seni näidanud on.
YNWA!
Kommentaar